Motivul pentru care imi plac ceasurile de mana

Cu totii avem cate o pasiune sau anumite preferinte vestimentara pe care le dezvoltam in decursul anilor. Personal, imi plac ceasurile de mana pentru ca sunt accesoriile ideale in orice situatie. Ceasurile pot fi purtate la tinute casual, elegante sau incorporate la tinuta pentru birou. Consider ca sunt unicele accesorii prin care nu poti da gres daca decizi sa le porti.

Recent, am dorit sa mai fac o achizitie pentru colectia mea si am apelat la site-ul bestwatch.ro, un magazin online, ce comercializeaza ceasuri de inalta calitate.

Am intrat pe site si am accesat categoria de ceasuri barbatesti pentru a vedea ce mai este nou si ce mi-ar placea sa cumpar. Fara dar si poate, gama de ceasuri Tissot a fost cea care m-a convins din prima.

Tissot este un brand Elvetian, care a luat fiinta in anul 1853, iar de atunci a continuat sa evolueze si sa aduca clientilor cele mai noi inovatii pentru ceasurile de mana.

Pe site-ul bestwatch.ro, am gasit un model foarte frumos de la producatorul Tissot pe care nu am rezistat sa nu il cumpar.

Este vorba despre modelul Tissot Bridgeport, un ceas foarte elegant, realizat folosind doar cele mai bune componente. Ceasul este fabricat din otel inoxidabil pentru a rezista urmelor de coroziune in timp, iar mecanismul este de tip quartz.

Are un display analog si poate rezista pana la 30 de metri sub apa. Materialul folosit la geamul acestui ceas este safir, rezistent la zgarieturi si urme de uzura. Catarama ceasului este de tip fluture si este realizata tot din otel inoxidabil. Magazinul bestwatch.ro ofera o garantie de 2 ani pentru acest produs. Am fost surprins sa vad cat de repede a fost livrat prin curier, iar cand l-am pus la mana a depasit orice asteptare. Ceasul este o piese foarte bine realizata, de la brand-ul Tissot, facut sa te tina toata viata. Recomand, cu incredere, bestwatch.ro pentru a descoperii- care sunt ultimele tendite pentru ceasurile de mana!

 

Cristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *