Persuasiunea în Negocieri, Publicitate şi Vânzări

„A devenit din ce în ce mai dificil să poţi atrage atenţia asupra produselor tale, să poţi convinge pe cineva de utilitatea şi importanţa serviciilor tale. Ajung la conştiinţa oamenilor doar acele mesaje ce poartă în ele o combinaţie unică de frumuseţe, putere şi mister”. Cu aceste cuvinte îşi va începe Ronald Amsler, directorul NLP Institut Zürich, workshopul interactiv „Persuasive Advertising, Negotiating and Selling”, ce se va desfăşura între 15 şi 18 decembrie 2005 în Sala Agat a “U” Business Center Bucureşti.

Cu toate că publicului român i-au fost deja oferite traducerile câtorva cărţi fundamentale despre persuasiune, precum şi ocazia de a participa la conferinţe şi seminarii susţinute de diferiţi specialişti, foarte mulţi au rămas pe buze cu întrebarea: „Dar cum se pun în aplicare toate aceste concepte? Cum le pot folosi pentru a aduce o nouă calitate şi eficienţă în activitatea mea de marketing, branding sau negocieri?” Or Ronald Amsler este unul dintre foarte puţinii traineri capabili să vă înveţe nu doar ce anume trebuie transmis, ci mai ales cum se structurează un mesaj persuasiv, de mare impact.
De mai bine de zece ani, acest seminar este apreciat în Elveţia şi Germania tocmai pentru că pune la dispoziţia participanţilor tehnicile ingineriei persuasiunii – metoda prin care rezultatele devin repetabile, predictibile şi consistente. Mesajele persuasive sunt adresate simultan conştientului şi inconştientului, având ca efect senzaţia că oferta era ceva dorit de multă vreme, iar ofertantul o persoană simpatică şi demnă de încredere. Multe dintre clipurile publicitare premiate în ultimii ani la Festivalul Ad’Or au fost construite, voit sau intuitiv, prin aplicarea acestor metode, astfel că valoarea lor este bine verificată şi în România.
Este o ocazie excelentă de învăţare activă pentru toţi cei interesaţi de puterea lor de convingere, de rezultatele pe care le pot obţine dând mult mai mult impact mesajelor lor, de capacitatea de a crea direcţii bine definite în învălmăşeala de atracţii vagi şi dorinţe nedefinite din mintea clienţilor sau partenerilor lor. Asemeni atâtor altor seminarii organizate de firma Competent Consulting, şi acesta se va desfăşura într-o atmosferă extrem de relaxată şi plăcută, beneficiind de suport de curs extensiv, de un mare număr de exerciţii practice şi de o îndrumare atentă a fiecărui participant. Fiindcă în seminarile sale, echipa Competent Consulting pune bază în primul rând pe instalarea de aptitudini, învăţarea rapidă şi dobândirea de competenţe practice.
Aşa că dacă în timp ce citeaţi aceste rânduri, v-aţi dat seama de marile avantaje profesionale şi personale pe care vi le poate aduce participarea la seminar, profitaţi chiar acum de această oportunitate. Noi deja am pus pariu cu Ronnie că majoritatea participanţilor vor trece de stadiul de agat, rubin, safir şi chiar smarald, ajungând să strălucească asemeni unor diamante ale persuasiunii.