S-a dat “liber” la publicitate ! Alege obiectiv pentru tine si nu uita de “subiectiv” pentru clientii tai. MERITA!

UNDE MERGEM – primul Ghid obiectiv din Romania!
Dintotdeauna oamenii au apelat la ghizi, bazandu-se atat pe capacitatea acestora de a-i feri de neplaceri cat si pe abilitatea de a rezolva situatiile neprevazute.
Desi o titulatura ca “ghid obiectiv” ar putea fi considerata un pleonasm, UNDE MERGEM a fost obligat sa o foloseasca, tocmai pentru a face diferenta de sumedenia de asa-intitulate “ghiduri”, care pana la urma nu sunt decat niste reviste de reclame. Insasi conceptul UNDE MERGEM are la baza ideea de obiectivitate, cu orice pret si cu orice mijloace.
S-a dat

Ce inseamna pentru UNDE MERGEM obiectivitate?
– Prezentarea locatiilor nu este conditionata de existenta unui contract de reclama, ci doar de orientarea acestora spre o multumire, cel putin medie, a clientilor lor.
– Daca o locatie prezentata are suma defectelor mai mare decat cea a calitatilor, nu este recomandata de noi. Iar daca o locatie recomandata prezinta “scapari” vis-a-vis de calitatea serviciilor oferite, sta in puterea noastra sa le semnalam cititorilor. Acest lucru este atat in avantajul potentialilor clienti (care pot merge acolo “pusi in garda”), cat si/mai ales al locatiilor, care nu vor avea clienti nesatisfacuti ulterior.
– Intreaga activitate de evaluare/documentare a reprezentantilor nostri locali si regionali pleaca de la ideea ca locatii perfecte nu exista decat in cataloagele de reclame. De aceea, echipa noastra este atenta la detalii, foarte importante pentru buna dispozitie, buzunarul sau chiar sanatatea calatorilor. Nu ne intereseaza luxul sau numarul de stele afisat, ci ceea ce ne transmit oamenii dupa ce au apelat la serviciile unei locatii.

Cum facem asta?
Nu este nici un secret – nu facem reclama ci recomandari! Cu alte cuvinte, suntem prima publicatie de profil din Romania care a schimbat orientarea dinspre locatii spre cititori. Noi nu avem cateva sute sau mii de clienti (firme din turism, alimentatie publica sau alte servicii) ci sute de mii de oameni care calatoresc, de placere sau cu afaceri, prin/in Romania, oameni care nu mai vor sa experimenteze ci vor sa mearga la sigur, care nu mai vor sugestii ci raspunsuri la una din cel mai des puse intrebari din limba romana – unde mergem?

De ce facem asta?
Pentru ca fiecare om merita sa se bucure atunci cand calatoreste. Nu trebuie sa-i para rau dupa timpul sau banii pierduti in locuri unde “pe afara-i vopsit gardul – inauntru-i leopardul”!
Pentru ca nu este normal sa pui la un loc oameni carora le pasa de satisfactia clientilor lor cu cei care vor sa-si amortizeze o investitie in cateva luni, iar cei din prima categorie de multe ori sunt prea putin promovati, chiar si din simplul motiv ca poate nu cred decat in reclama pe care le-o fac clientii multumiti!

UNDE MERGEM – date tehnice
– format – desfasurat 300x210mm, final 150x210mm (A5)
– tipar – policromie-foto, integral
– hartie – coperti plastifiate lucios 150g, interior LWC 70g
– nr. pagini – 96 pagini (editia 1), 272 pagini (editia 2), estimare editia 3 (iarna 2005-primavara 2006): 300-330 pagini
– frecventa de aparitie – 2 editii (vara-toamna, iarna-primavara) pe an
– tiraj – 60.000 ex. (editia 1), 70.000 ex. (editia 2), estimare editia 3: minim 80.000 ex.
– distributie – estimare editia 3: gratuit (“complimentary copy) 50% din tiraj, contracost (15 RON) 50% din tiraj.

Despre 3 Media – Divizia UNDE MERGEM

De ce ar putea fi UNDE MERGEM un vehicul media important pentru afacerea dvs.?
– Se adreseaza unui public pretentios, aflat un cautarea calitatii, dornic sa mearga la sigur, fara a mai “experimenta”, dispus sa plateasca pentru informatii de incredere.
– Dispersie geografica mare – distributie pe intreg teritoriul Romaniei.
– Dispersie in timp buna – durata de viata a unei editii este de minim 6 luni.
– Impact vizual puternic – prin calitatea machetarii si a tiparului (policromie).