Sambata, Vita de Vie da tare basul si cu toba mare !

Saptamana aceasta, Vita de Vie este invitata de Radio Guerrilla sa concerteze sambata, dupa ora 22:00, in Laptaria Enache, la un nou eveniment din seria GuerriLIVE.
Sambata, Vita de Vie da tare basul si cu toba mare!

Saptamana aceasta, Radio Guerrilla i-a invitat pe rocker-ii de la Vita de Vie sa concerteze in cadrul seriei de evenimente GuerriLIVE. Invitatia a fost acceptata cu placere, cunoscut fiind faptul ca membrii trupei au luat pozitie, ori de cate ori au avut ocazia, impotriva Playback-ului. Mai mult, in urma cu mai multi ani, au compus o piesa, “Vinolamine”, in care erau ironizate trupele care practica Playback-ul. Anul de nastere al trupei este 1996. Debutul a fost marcat de piesele “Te voi rapi la noapte” si “Rahova”, care, la scurt timp de la lansare, s-au instalat pe pozitii confortabile in topuri, lucru care a dus la semnarea unui contract, pentru lansarea primului album, cu Zone Records. Numit “Rahova”, albumul a aparut pe piata in aprilie 1997. Piese precum “Ozosep” sau “Abdullah” au ocupat saptamani intregi primele pozitii in topurile radio. Notorietatea dobandita in scurta vreme aduce trupei invitatii de participare la mari turnee nationale….Cam asa suna inceputul CV-ului Vita de Vie.

Asadar sambata, 05.11.2005, incepand cu ora 22:00, Radio Guerrilla si Vita de Vie (adica Adrian “Rares” Despot – voce si chitara acustica, Mircea “Burete” Preda – chitara bass, Sorin “Nasu” Danescu – clape, Sorin “Pupe” Tanase – tobe si programari si Cezar Popescu – chitara electrica) ii asteapta pe amatorii de cantari autentice la un nou concert GuerriLIVE in Laptaria Enache. Ca sa fie bine.