AdBreak cu spuma de doua degete

Miercuri, 16 noiembrie 2005, in Music Club (Str. Baratiei nr. 31), incepand cu ora 20.00 se va desfasura cea de a opta editie AdBreak, prezentata de Orange. Raspunzand interesului afisat de participantii fideli ai editiilor anterioare, aceasta editie AdBreak va fi dedicata unor dezbateri cu privire la cele mai faimoase marci si reclame la bere, atat locale, cat si internationale. Gabriel Branescu – Bad Cat, moderatorul acestei editii, impreuna cu invitatii Dragos Olteanu, Creative Director Publicis, Razvan Matasel, Research & Strategic Planning Director Leo Burnett, Bogdan Manea, Creative Director Brightness, Adrian Preda, Creative Director Graffiti BBDO, Alexandru Dumitrescu, Associate Creative Director McCann Erickson vor dialoga impreuna cu cei prezenti la eveniment despre creativitate, strategie si relevanta in universul reclamelor la bere.
AdBreak cu spuma de doua degete

AdBreak isi propune, editie de editie, sa aduca in fata pasionatilor de publicitate, a membrilor comunitatii IQads, cele mai creative reclame internationale, pe cei mai importanti oameni ai industriei romanesti de advertising si sa propuna spre dezbatare cele mai fierbinti teme.

“Am avut cereri din partea participantilor fideli la AdBreak pentru o editie axata mai mult pe produsul final al muncii unei agentii “reclama”, decat pe industria de publicitate si tensiunile inerente. Aceasta editie raspunde exact acestei cereri prin alegerea unei teme extrem de ofertanta: berea. Avem campanii si spoturi extrem de creative, atat la nivel international, cat si in Romania, avem marci celebre si probleme de piata si, nu in ultimul rand, avem invitati care au intrat in contact cu piata de bere (nu doar in calitate de consumatori). Prin urmare, vom putea discuta atat despre idei bune, cat si despre strategii de pozitionare sau despre specificul unor marci. Nu in ultimul rand, cu totii avem amintiri despre bere si multe povesti la bere. La AdBreak, editia opt, le putem impartasi”, a declarat Marius Cristea, organizatorul evenimentului.