“CHIVAS Class” / Clinchet de gheata si aroma unui whisky de clasa.


Incepand cu data de 15 Octombrie Chivas Regal 12 este propus consumatorilor prin intermediul campaniei “Chivas Class”, conceputa si implementata de Grupul Doi Millenium Communications.
“CHIVAS Class” / Clinchet de gheata si aroma unui whisky de clasa.

Sambata seara, in clubul Bonsai, reprezentantii Chivas va stau la dispozitie pentru un Perfect Serve. Whisky sec sau on the rocks, in cantitatile si combinatia perfecta. Un bol cu stafide care sa potenteze combinatia subtila de arome a unui whisky de clasa. Liantul ce asigura o atmosfera perfecta, caci Chivas Regal 12 rimeaza cu stil, buna dispozitie, farmec, comunicare. In Bonsai fiecare consumator de Chivas are la dispozitie un kit complet de servire (frapiera, cleste de gheata, pahare, suporti de pahar) conceput special pentru aceasta campanie.
Clasicul whisky premium, Chivas Regal este un semn al stilului. Bogat in arome, neted, dulce ca mierea, consistent. Cu o vechime de 12 ani, Chivas Regal isi compune gustul din cele mai fine malturi si cereale de whisky scotian. Programul “Chivas Class” ofera consumatorilor de Chivas interactiunea personala cu acest brand, cu valorile si principiile sale. Prin intermediul reprezentantilor Chivas clientii primesc informatii despre whisky si despre modul recomandat de consum. Campania se adreseaza in special consumatorilor de whisky, dornici sa primeasca informatii despre Chivas Regal 12, sa isi rafineze optiunile si obiceiurile de consum.
“Chivas este un lider al whisky-ului, atat prin gust cat si prin prestigiu. Prin programul Chivas Class onoram acest brand si ne aratam recunostinta fata de consumator. Chivas Class, prin instrumentele si tehnicile de comunicare folosite, imbunatateste calitatea actului de consum. Oferim mai mult decat obiecte, mai mult decat un pahar sau o frapiera. Vrem sa creem cadrul perfect in care trebuie baut un pahar de Chivas.
Tot ca o dovada a importantei pe care Chivas o da consumatorilor sai, in perioada 30 octombrie – 4 noiembrie se afla pentru prima data in Europa de Est, pentru o serie de evenimente, Colin Scott, Master Blender Chivas Regal. Colin Scott este alături de Chivas Brothers de peste 30 de ani; este omul care garantează înalta calitate şi aroma consistentă, plină de caracter a Chivas Regal. El este creatorul Chivas Regal 18 Year Old ‘Gold Signature’.”- Florin Maxim, Brand Manager Chivas Regal.
“Pernod Ricard ne-a oferit ocazia sa lucram pentru una dintre marcile cele mai importante ale portofoliului sau. Chivas este un nume mare in doua lumi: in lumea whisky-urilor si in lumea comunicarii. Cand te gandesti la comunicarea unui brand care a facut istorie in publicitate si PR simti apasarea background-ului si cu atat mai mult ne bucura succesul de care se bucura conceptul “Chivas Class”. Acest tip de actiune este in fond o materializare a sloganului “This is Chivas Life”. Prin kit-ul de servire, prin prezenta reprezentatilor Chivas in locatie, prin tipul de contact si informatie pe care o oferim, “Chivas Life” capata concretete. In Bonsai nu esti un spectator ci un participant in Chivas Life”– a declarat Cristian Ungureanu, Director General Grupul Doi Millenium Communications.

Despre Grupul Doi

Chivas Regal este considerat cel mai fin scotch whisky din lume. Este cea mai importantă recunoaştere adusă muncii Master Blender-ului Chivas Regal, a cărui misiune este să ducă mai departe viziunea lui James şi John Chivas, întemeietorii Casei Chivas Brothers
Casa Chivas Brothers şi-a perfecţionat timp de generaţii talentul de a combina whisky-uri premium. Master Blender-ul şi echipa lui selectează cu mare atenţie cele mai fine arome de whisky, asigurându-se că Chivas Regal rămâne cel mai bogat şi mai elegant scotch whisky din lume. Recunoscut de consumatorii din întreaga lume, Chivas Regal a devenit de-a lungul timpului mai mult decat o bautura, reprezentand astazi un standard pentru excelenta, una din putinele marci autentice din lume.
În fiecare secundă, undeva pe glob cineva cumpără o sticlă de Chivas Regal.