Simpozionul “Reproiectarea managementului lantului de aprovizionare / distributie pentru un raspuns eficient consumatorului in conditii de criza”

In conditiile actuale de criza si nu numai, regandirea managementului lantului logistic (SCM) pentru un raspuns eficient consumatorului (ECR) si cu precadere in industria bunurilor de consum individual (FMCG) si retail devine si o prioritate stiintifica nu numai practica. Folosirea capitalului circulant propriu sau din surse bancare (in ambele situatii din ce in ce mai putin si mai scump) obliga la folosirea unor noi bune practici manageriale.

Sunteti invitati sa participati cu studiile dumneavoastra pertinente la simpozionul stiintific “Reproiectarea managementului lantului de aprovizionare / distributie pentru un raspuns eficient consumatorului in conditii de criza”, organizat de Departamentul ECR al Universitatii Valahia din Targoviste, in 24-25 aprilie 2009.

Informaţii suplimentare legate de derularea simpozionului pot fi oferite de catre prof.dr.Virgil Popa sau ec.Aurelian Ionescu.

Despre RADU BUSINESS GROUP SRL

Initiatorul proiectului este dl.prof.dr.Virgil Popa. Experienta practica de 16 ani in top-managementul unei firme membra a aliantei CIES – The Food Business Forum. Sustine cursuri avizate de ECR –Europe, detalii disponibile pe http://ecr.valahia.ro. A participat la proiecte cu finantare europeana. A participat la conferinte SCM ale industriei FMCG si distributiei si a devenit membru al CSCMP (Conference of SCM Profesionals).