Inside Communication – consultantul in Romania pentru Chr. Hansen

Compania de relatii publice INSIDE COMMUNICATION din Brasov va coordona in luna martie un proiect al firmei daneze CHR. Hansen desfasurat in Romania: Turul Magic al Simturilor.
Inside Communication – consultantul in Romania pentru Chr. Hansen

Chr. Hansen este o companie daneza, unul dintre liderii mondiali ai furnizorilor de ingrediente naturale pentru industria alimentara, industria farmceutica, agricultura si nutritie. Timp de 130 de ani ingredientele Chr. Hansen au fost prezente in aproape tot ce mancam sau bem, in orice moment al zilei.
Campania „Turul Magic al Simturilor” isi propune sa prezinte publicului cat mai multe din ingredientele folosite pe scara larga in toata lumea, sa colecteze informatii si idei de la toti cei care vor pasi in show-room.

Show-room-ul pe roti (50 metri patrati) va calatori prin Europa de Est strabatand 8,500 km si avand mai mult de 19 opriri. De-a lungul drumului, Chr. Hansen va invata despre preferintele de gust locale, va schimba cunostinte cu studenti ai universitatilor locale, si va invita clientii la bordul “show room-ului” pentru a experimenta “magia simturilor”.

In cadrul acestui tur caravana Chr. Hansen va ajunge si in Romania: pe 18 martie in Cluj-Napoca si pe 21 martie in Brasov. Clientii vor fi invitati sa paseasca intr-un univers Chr. Hansen plin de ingrediente magice si prezentari de produs, oferit de expertii Chr. Hansen.

Participantii vor fi invitati intr-un tur “round-the-clock” al simturilor: mic dejun, pranz, gustare de dupa amiaza, cina. Actiunea se doreste o prezentare a tot ceea ce este posibil iar invitatii vor fi rugati sa spuna care sunt asteptarile lor si ale pietei pe care o reprezinta.
Programul va continua cu mese de lucru demonstrative ce vor fi organizate pentru aplicatii in industria laptelui si a carnii.

care va vor introduce intr-un univers plin de solutii, prezentari si degustari. Toate simturile va vor fi trezite; veti auzi, vedea, simti, mirosi si gusta tot ce este legat de industria alimentara si a bauturilor.
Inside Communication va asista compania Chr. Hansen in organizarea evenimentului si va coordona relatia cu presa in Brasov si in Cluj.