Bambusul si proprietatile antibacteriene

Sanatatea noastra este pusa in pericol zi de zi. De la simple alergii si banalele raceli pana la afectiuni mai grave pe care le putem contacta chiar si printr-un contact minim cu un anumit lucru. Ca de exemplu o noapte de somn pe un pat de slaba calitate, cu o saltea prea tare si o lenjerie confectionata dintr-un material care ne poate provoca alergii, mancarimi, transpiratie excesiva.

Pentru a ne proteja eficient sanatatea este cel mai bine sa prevenim cazurile care ne pot dauna, ca de exemplu alegerea unei tinute adecvate pentru vremea care este afara, sa avem grija ce mancam si ce bem si sa ne amenajam un pat confortabil. Acesta trebuie astfel realizat din materiale de caliatate pe care trebuie sa le alegem cu grija. Avem la indemana in magazine atat articole simple cat si seturi intregi, adica atat lenjeria cat si salteaua, un topper sau alte obiecte care pot alcatui un pat.

Un magazin profesional pentru lenjerii de par dar si pentru multe alte articole textile atat pentru dormitor cat si pentru baie, bucatarie sau pentru sectorul horeca este Morris Alexander. Aici calitatea este cea mai importanta, materialele fiind 100% originale si de calitate superioara. Ceea ce inseamna ca daca pe eticheta ca scrie ca un cearsaf este realizat 100% din bambus, asa si este. Tocmai de accea pentru multe persoane pretul unei astfel de lenjerie de pat este cam mare, insa si beneficiile pe care le poate oferi sunt pe masura.

Revenind la protejarea sanatatii, este indicata utilizarea unei lenjerii care sa aiba proprietati antibacteriene adica sa impiedice organismul din a lua contact cu organismele daunatoare organismului nostru, germeni si microbi. Aceste proprietati antibacteriene pot fi oferite si de catre bambus, o planta ale carei flori pot fi utilizate pentru a realiza fibre textile. Un material exotic si benefic pentru organismul nostru, foarte rezistent si flexibil, si nu doar in cazul plantei ci si a materialului textil care este confectionat din aceasta. Chiar si dupa mai multe spalari, proprietatile antibacteriene ale unei lenjerii pat bambus vor fi pastrate, asa ca ne putem bucura de proprietatile acesteia mult timp.

In magazinul Morris Alexander avem la dispozitie mai multe variante de lenjerii de pat, foarte reprezentativ fiind modelul Floretta bambus Tree, care are imprimata o planta de mambus pe articolele din set. Aceasta este porivita pentru un dormitor cu aspect ceva mai casual, mai luminos. Pentru un dormitor de cuplu, mai elegant si mai intim este potrivit modelul Latte, cu un pret ceva mai mare dar foarte comod  si primitor. Insa atunci cand vine vorba despre confortul si sanatatea noastra banii nu au nicio valoare, ceea ce inseamna ca o astfel de investitie merita toti banii.

Totodata, in magazin avem la dispozitie si reduceri substantiale la numeroase produse, atat la lenjerii cat si la alte articole. Astfe, clientii pot obtine si mai usor ceea ce isi doresc pentru locuinta lor. Aceste produse sunt dedicate atat uzului casnic cat si pentru hoteluri si pensiuni de lux unde confortul clientilor este esential.

Cristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *