Cine te ajuta sa scapi de birocratie

Indiferent ca esti angajat sau antreprenor, cu siguranta, ai trecut prin jungla birocratiei macar o singura data. Daca mergem la medic, daca avem nevoie de o adeverinta, un act de proprietate, vrem sa achitam o taxa sau dorim sa ne deschidem o firma, ajungem, inevitabil, in fata “temutului” ghiseu. Aici ne vom lovi de functionarul care, cu ochelarii pe varful nasului, se va uita lung la noi si ne va spune ca documentul respectiv nu este bun. Sau vom afla ca am gersit ghiseul si trebuie sa ne asezam la un altul unde mai sunt la rand vreo 30 de persoane. Probabil este o imagine pe care o cunoastem, prea bine, cu totii. Lucrurile sunt si mai complicate pentru antreprenori.

Cand vorbim, de exemplu, de infiintare SRL D, adica o societate comerciala cu raspundere limitata, sunt cativa pasi pe care trebuie sa ii facem. Fiind o forma de SRL dedicata, in general tinerilor antreprenori, este posibil ca, din lispa de experienta, acestia sa se piarda putin prin tumultul legislativ si birocratic. Insa, din fericire, exista Fabrica de Firme, creata special pentru antreprenorii la inceput de drum, dar si cu ani buni de experienta in lumea afacerilor, ce doresc sa se ocupe strict de business. Echipa de profesionisti de la Fabrica de Firme se ocupa de sustinerea mediului de afaceri si ofera consiliere si servicii in situatii diverse cum ar fi: infiintare firma SRL, infiintare PFA, schimbare sediu social, inregistrari OSIM si multe alte actiuni de gen.

Echipa de la Fabrica de Firme are o experienta de peste 10 ani de asistenta juridica si a colaborat cu peste 10000 de societati. Sunt alaturi de antreprenori inca de la deschiderea afacerii si ii pot ghida permanent, cu privire la orice situatie ce tine de partea juridica sau fiscala a firmei. Colaborarea se bazeaza pe respect si profesionalism, fiind deschisi oricarei discutii in vederea stabilirii necesitatilor fiecarui client in parte. Echipa se va ocupa de tot. Va intocmi dosarul sau dosarele, va depune documente la institutiile abilitate, le va ridica la termen si le va preda personal clientului. Fabrica de Firme este solutia ideala pentru a scapa de birocratie si a castiga timp pretios.

 

 

 

Cristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *