AOC lansează primul monitor AGON cu AMD Radeon FreeSync 2 și VESA DisplayHDR 400

Amsterdam, 19 aprilie, 2018 – AOC anunță cel mai nou produs din gama premium de monitoare de gaming AGON, modelul AOC AGON AG322QC4. Acesta oferă o experiență grafică extraordinară datorită panoului de 31,5” inch, fără rame pe 3 laturi, compatibil cu tehnologia VESA DisplayHDR 400, cu panel VA și o rezoluție Quad HD (2560 X 1440 ppx), raport de aspect de 16:9, rată de contrast de 2000:1 și o curbare de 1800R. Monitorul dispune de refresh rate de 144Hz, timp de răspuns de 4ms GtG și tehnologie Radeon FreeSync 2 cu ajutorul căreia jucătorul se bucură de o experiență de gaming la un nivel avansat.

AOC AGON AG322QC4: Noul membru din seria AGON dispune de DisplayHDR 400 și Radeon FreeSync 2

DisplayHDR 400 și Radeon FreeSync 2

Modelul AG322QC4 prezintă cele mai noi tehnologii în materie de display pentru redarea unor imagini cât mai reale, VESA DisplayHDR 400 și AMD Radeon FreeSync 2. Tehnologia VESA Display HDR asigură luminozitate de 400cd/m², nivele ajustabile ale umbrelor, gamă variată de nuanțe și profunzimea acestora pentru imagini High Dynamic Range (HDR).

Pentru evitarea anomaliilor din timpul jocului, tehnologia AMD Radeon FreeSync 2, îmbunătățită față de predecesoarea Free Sync, susține un refresh rate variabil (aliniază refresh rate-ul monitorului cu framerate-ul plăcii grafice). FreeSync 2 implică reguli stricte (ex. Low Frame Compensation (LFC) obligatoriu, un spațiu de culoare mai mare), iar HDR-ul dispune de nivel scăzut de latență față de monitoarele convenționale HDR.

Design captivant și impresionant

Modelul AG322QC4 prezintă un design lucios, în nuanțe de negru închis, o curbare de 1800R și display VA (Vertical Alignment) de 31,5” inch. Curbarea accentuată prezintă o rază de 1800mm pentru atingerea unei perspective periferice. Aspectul curbat permite distanța egală dintre ochi și fiecare colț al monitorului, printr-un unghi perpendicular ce elimină distorsiunea imaginii, a contrastului accentuat sau a neclarității culorilor cauzate de un unghi oblic.

Experiența de joc redefinită

Display-ul VA al monitorului AG322QC4 oferă rezoluție QHD (2560×1440 ppx). Fiind unul dintre cele mai bune beneficii pentru jucătorii înfocați, rezoluția QHD redă o imagine de patru ori mai detaliată decât o rezoluție de 720 ppx, dar cu toate acestea, în majoritatea jocurilor actuale, plăcile grafice de performanță medie spre top pot reda cu ușurință un framerate ridicat, utilizând o rezoluție QHD comparativ cu o rezoluție 4K. De asemenea, panel-ul VA al modelului AG322QC4 oferă unghiuri largi de vizionare, comparativ cu panel-urile IPS.

Funcțiile monitorului AG322QC4 vor răspunde tuturor nevoilor jucătorilor profesioniști. Refresh rate-ul de 144Hz și timpul de răspuns GtG de 4ms ajută la eliminarea efectelor de neclaritate și contribuie la redarea clară a imaginilor, în special în cazul unor jocuri cu ritm rapid. De asemenea, și modul AOC Low Input Lag îmbunătățește redarea și timpul de răspuns. Cu ajutorul acestui mod, semnalul video evită procesarea clasică a monitorului și conectează rapid acțiunile dispozitivelor (tastatură/mouse) în joc.

Personalizarea propriului joc

AOC pune preț pe lucrurile mărunte apreciate de jucători. Presetările Game Mode AOC oferă posibilitatea de personalizare precum FPS, Racing sau RTS pentru redare rapidă și imagini clare. Mai mult de atât, jucătorii pot salva setările personalizate. Datorită controller-ului OSD încorporat (QuickSwitch), utilizatorii pot trece cu ușurință prin setările salvate. Funcția AOC Shadow Control permite jucătorilor să seteze nivelurile de lumină în OSD, prin luminozitatea oferită zonelor întunecate sau întunecarea zonelor cu luminozitate prea mare, pentru un contrast perfect al imaginilor.

Funcția AOC Ergo Base permite ajustarea înălțimii monitorului, precum înclinarea și pivotarea, pentru o poziționare optimă și ergonomică. Jucătorii pot conecta căștile prin intrările pentru audio și microfon, iar atunci când nu sunt utilizate, căștile pot fi agățate de suportul special. Cele două intrări USC 3.0 sunt foarte practice, iar sistemul de cabluri încorporate în suport permit transportarea cu ușurință a monitorului.

Modelul AOC Agon AG322QC4 va fi disponibil din luna iulie 2018 la prețul de 2759 lei.

Despre AOC

AOC este unul dintre brandurile globale de top de pe piaţa display-urilor. Calitatea înaltă, serviciile de primă clasă, designul atrăgător, inovațiile și funcțiile eco integrate, precum și preţurile competitive reprezintă motivele pentru care din ce în ce mai mulţi clienţi şi parteneri de distribuţie au încredere în AOC. AOC oferă display-uri ce corespund nevoilor oricărui tip de utilizator, fie profesionist, amator sau gamer. AOC este subsidiară TPV Technology Limited, cel mai mare producător de displayuri LCD la nivel global.

www.aoc-europe.com

Cristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *