ADATA lanseaza hard disk-urile externe HV300 si HD330

adata HV300

ADATA® Technology, producator de top de module DRAM de inalta performanta, produse NAND Flash si accesorii mobile, anunta lansarea noilor hard disk-uri externe HV300 si HD330. Cu o grosime de doar 10.3 mm, noul HV300 este unul dintre cele mai subtiri HDD-uri cu capacitate ridicata din portofoliul ADATA, fiind caracterizat de un design elegant si sofisticat, care te va impresiona cu siguranta. Noul HD330 este proiectat cu gandul la durabilitate si rezistenta la utilizare, fiind echipat cu un strat robust din silicon care protejeaza dispozitivul si datele stocate pe acesta impotriva caderilor accidentale si a loviturilor.

HV300: Subtire, elegant, sigur

Caracterizat de un profil cu grosime de doar 10.3 mm, HV300 incape perfect in buzunarele gentilor sau ale rucsacilor si este la fel de usor de tinut in mana. Mai mult, acesta are un design elegant, care va satisface chiar si cei mai pretentiosi utilizatori, cu o carcasa lucioasa, inconjurata de un cadru frumos texturat. Pentru un aport suplimentar de personalitate, utilizatorii pot alege intre patru culori ce se potrivesc oricarui stil sau preferinta: negru, rosu, alb si albastru.

HV300 este disponibil cu capacitati de 1 TB, 2 TB, 4 TB si 5 TB pentru a satisface necesitatile variate ale utilizatorilor, fie pentru copierea de rezerva a fisierelor de lucru sau pentru stocarea de filme 4K, cat si pentru transferul rapid a acestor date prin USB 3.1. Dispozitivul este echipat cu senzori de soc speciali ai ADATA, care determina incetarea imediata a activitatii in cazul in care se detecteaza orice impact, reducand astfel la minimum aparitia erorilor si a sectoarelor defecte. Mai mult, HV300 este echipat cu software-ul HDD to GO cu criptare AES-256bit, pentru a pastra datele importante ale utilizatorilor in siguranta.

HD330: Pregatit pentru provocarile oricarei zile  

Imbracat cu un strat siliconic care absoarbe socurile, ADATA HD330 este proiectat sa reziste mai bine la loviturile, picaturile si miscarile inevitabile pe care dispozitivele le vor suporta in timpul utilizarii. In combinatie cu aceiasi senzori de soc prezenti si pe HV300, utilizatorii pot fi siguri ca datele lor vor ramane intacte, chiar si dupa o cadere potential periculoasa. Utilizatorii vor sti cand senzorii de soc sunt in stare de functionare prin intermediul indicatorului dedicat care lumineaza intermitent in rosu.

HD330 are capacitati de 1 TB, 2 TB, 4 TB si 5 TB, dispune de software HDD to GO cu criptare AES-256bit si are posibilitate de transfer rapid prin USB 3.1.

Cristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *