Noile UPS-uri nJoy asigura protectia sistemelor electronice de care ai nevoie

Timisoara. Aprilie, 2018. Brandul IT&C nJoy aduce pe piata doua noi modele de UPS pentru a proteja o varietate mare de echipamente electronice:

  • Seria Argus pentru sisteme profesionale (servere).
  • Echo 1000 pentru PC de la birou sau de acasa.

Aceasta serie de UPS, Argus este o optiune excelenta pentru companiile care au nevoie de back-up prelungit pentru servere si alte componente din arhitectura IT in cazut unei intreruperi de energie a retelei. Argus ofera unda sinusoidala pura pentru compatibilitate perfecta cu echipamentele electronice active.

Argus va oferi aproxmativ 20 de minute de functionare, timp in care pot fi oprite in siguranta echipamentele sensibile fara a risca pierderi de date sau daune. Constructia UPS-ului este una solida cu 8 prize IEC pentru Argus 3000 si 4 prize IEC pentru Argus 2200.

Alte beneficii ale seriei Argus:

Unda sinusoidala pura. Beneficiile undei sinusoidale pure pentru echipamentele electronice includ fuctionare fara distorsiuni, fara “zgomot” de pe retea, functionare corecta si durabilitate.

Montare in rack.Design-ul seriei Argus este unul optimizat pentru montarea in rack (pe orizontala) util mai ales atunci cand spatiul este restrictiv sau sunt mai multe UPS-uri de acest fel.

Program de management. Argus pune la dispozitie controlul asupra sistemului tau IT prin programul de management disponibil. Poti decide toate operatiunile pe care le doresti realizate si intervalele de timp aferente.

Echo 1000 este un UPS online special creat pentru statiile PC performante acesta producand minimum de zgomot. Dimensiunea ventilatorului a fost marita, iar rotatia acestuia diminunata. In plus, componentele interne folosite au o eficienta electrica superioara pentru a genera mai putina caldura. Echo produce zgomot minimal, mult mai scazut fata de alte produse din aceeasi caegorie. Echo 1000 are un nivel de zgomot mai mic de 40 dB (35 dB masurati la 1 metru in fata UPS-ului).

Acest UPS de 1000VA / 800W are suficienta putere sa mentina functionarea tuturor electronicelor conectate in timpul unei intreruperi de energie. Modelul Echo 1000 are 3 prize Schuko toate conectate la bateria din interior. Echo are un port de comunicare RS232 si program de management pentru a nu avea nevoie de supraveghere continua, iar opertiunile de oprire/ pornire etc pot fi realizate de la distanta.

Alte beneficii ale UPS-ului Echo:

Dubla conversie prin tehnologia on-line. Prin dubla cnversie a lui Echo curentul electric de la retea este convertit de doua ori astfel: initial, curentul AC cu distorsiunile sale este convertit in curent DC. Apoi, sunt utilizati capacitorii care uniformizeaza curentul DC si stocheaza energia primita de la retea. La final, curentul DC este convertit in curent AC pentru alimentarea echipamentelor in conformatitate cu plaja de tensiune acceptata a UPS-ului.

Pretul lui Argus 2200 este de 999.9 lei, iar pentru Argus 3000 este 1790.9 lei. Mai multe detalii aici: http://www.njoy.ro/ro/cautare/?search=argus

Pretul pentru Echo 1000 este 859.9 lei. Mai multe detalii aici: http://www.njoy.ro/ro/UPS/echo-1000

Ambele modele le puteti gasi la partenerii nostri din Romania.

nJoy este un brand romanesc detinut de catre DAI-TECH S.R.L. asupra caruia compania a inceput sa isi concentreze eforturile incepand cu iunie 2010. Compania este formata dintr-un grup de oameni tineri ce au in comun pasiunea pentru tehnologie si dorinta de a reusi. Ei au cristalizat nJoy pentru a realiza lucrurile intr-un mod diferit si pentru a aduce un plus de valoare fiecarui produs pe care il realizeaza. Scopul brandului nJoy este de a transcrie vocea consumatorului intr-o caracteristica personala a produsului, pentru a crea pentru fiecare persoana o deschidere catre tehnologie.

Cristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *