Apbservice, cel mai aprovizionat magazin de piese auto pentru BMW

Masina este un mecanism complex fiindca are in componenta o multime de sisteme care functioneaza separat si in acelasi timp sincronizat pentru a asigura deplasarea in siguranta pe drumurile publice. O disfunctie este resimtita dureros de autoturism ca si in cazul organismului uman. O carie netratata la timp afecteaza sistemul digestiv si poate avea consecinte grave asupra intregului organism prin infectii generalizate si afectiuni cardiovasculare. O piesa stricata, un zgmot ignorat poate duce la ”moartea motorului” sau si mai grav, pierderea directiei si la accidente grave soldate cu raniri sau pierderi de vieti omenesti.
Ii admir pe mecanicii auto si pe vanzatorii din magazinel de piese auto pentru memoria colosala. Sa tii minte denumirile atator piese pentru:
-motor
-caroserie
-partea electrica
-accesorii
-climatizare
-directie
reprezinta dovada certa a unei memorii colosale. Pentru mecanicii auto este si mai laudabil de-atat fiindca stiu exact cum functioneaza aceste componente ale masinii si cum trebuie sa fie montate, depisteaza defectiuni dupa zgomote si comportamente ale masinii, desi recurg la diagnoza computerizata pentru mai multa siguranta.
Cel mai aprovizionat magazin de piese piese BMW este Apbservice. Conceput ca un atelier in care se ofera servicii de reparatii bmw la calitate germana, aici gasim toate piesele de care avem nevoie pentru masina noastra la preturi accesibile, fara sa ni se conditioneze repararea acesteia la ei.
Mi s-a intamplat sa caut in oras baterie, chiulasa, injector si sa mi se spuna:
-Poate gasiti la Bucuresti. Sa nu uitam ca Bacaul este un oras de provincie, mi s-a spus la unul dintre magazinele de piese auto recunoscut pentru aprovizionare!
Va imaginati ca nu aveam timp sa fac un drum la Bucuresti si sa caut din magazin in magazin piesele de care aveam nevoie. Fin psiholog, vanzatorul mi-a citit amaraciunea din priviri si a adaugat:
-Nu renuntati! Multe dintre problemele noastre sunt rezolvate cu ajutorul internetului. Stati! Voi cauta eu pentru dumneavoastra, sa va ajut.
M-am apropiat si am vazut cum tasteaza cu rapiditate: piese auto bmw si ma priveste triumfator:
-Am gasit! Exista un magazin in care gasiti orice pentru bmw si care are si un formular de comanda. Din pacate nu am timp sa va completez eu formularul, dar veti avea piesele.
Promisiunea lui mi-a dat sperante. Acasa am procedat ca vanzatorul si pagina celor de la Apbservice s-a incarcat mai repede decat am crezut.
Formularul comenzi piese se afla acolo si l-am completat rapid, apoi l-am trimis operatorilor. Raspunsul a venit dupa 30 de minute, iar piesele au fost livrate la domiciliu peste 2 zile.
Realizand cat de operativi si seriosi sunt, mi-am luat o parte din concediu si m-am dus la fratele meu la Bucuresti, solicitand o programare la reparatii cu tractarea asigurata.
Am avut o experienta placuta cu ei si imi pare bine ca i-am descoperit. Atelierul auto din Bucuresti defineste cel mai bune: „lucrul bine facut” prin:
-comunicare cu clientii
-calitatea produselor si serviciilor
-profesionalismul angajatilor
-tarife transparente, corectitudine
-respectul fata de om si bunurile acestuia
-aparatura performanta pentru diagnoza si reparatii
-respectarea programarilor.

Cristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *