Cheltuielile rca reduse la jumatate

Of, masina este dispozitiv de tocat bani! De la cumparare pui jos teancul de bani, apoi la Notariat si inscriere alti bani, alta distractie. Pleci undeva, inghite zeci sau sute de litrii de combustibil. Se strica o piesa, trebuie sa i-o cumperi si sa te duci la mecanic. Reparatiile costa. Calci pedala de acceleratie mai tare, iei amenda pentru viteza.

Sa te fereasca Sfantul sa ai nevoie de rca! Faci un drum pana la sediu, iar daca prin absurd functionarul nu este la post calatoria se repeta. In cazul in care completeaza repede si este disponibil tot timpul, ai noroc, dar poate fi din aceia care:”lasa pe maine ce poate face astazi, fiindca si maine este o zi si ca sa aiba activitate”. Este posibil sa lasi datele azi si sa mai faci un drum dupa polita maine!
Se pot face afaceri si cu rca auto?

Bineinteles. Unele firme ca si anumite banci de lux practica niste comisioane de te dor dintii, in timp ce altele se gandesc mai intai la binele clientilor si apoi la benefiicile lor. Firmele de asigurari sunt ca si profesorii:
-cele pedante nu negociaza nimic, nu scot un leut din buzunar si se gandesc mereu sa scoata maximum de profit
-cele vocationale: simplifica eforturile oamenilor oferind servicii online, au comisioane zero si cele mai ieftine produse de asigurare, ofera reduceri mari de pret celor tineri care au venituri mici si nevoie mai mare de bani.
Rcautoieftin este firma cea mai rapida in livrarea rca, conform aprecierilor clientilor. Un client relateaza cu placere cum la 3 minute dupa completarea formularului online a fost sunat, iar la 3ore, polita a fost livrata prin curier la domiciliu. Acesta poate fi considerat pe drept cuvant un veritabil record la viteza.

Din declaratia altui client, care probabil locuia mai departe de firma, reiese ca a fost sunat dupa 3 minute, iar rca l-a primit a doua zi. Rcautoieftin are multi abonati fiindca isi fidelizeaza clientii. Soferii tineri achita cu 100 de lei mai putin, iar cei atenti, care nu au avut incidente in trafic au discount de 50%.

Dupa cum se poate vedea, firma incurajeaza si premiaza prudenta in trafic. Este laudabil ca se acorda acest bonus de prudenta, iar conducatorii auto sunt incurajati sa adopte conducerea preventiva in locul celei agresive. De asemenea pentru incurajarea legalitatii in trafic si a egalitatii de sanse a soferilor, oricarui client i se ofera o reducere de 15%. La orice revizie in service Rcautoieftin isi premiaza clientii cu o reducere de 10 %.
Toate aceste bonusuri motivationale ne arata faptul ca firma este interesata mai mult de optimizarea traficului pe sosele, securitatea soferilor si a masinilor, decat de obtinerea unor castiguri materiale.

Se spune ca este etic sa raspunzi bunavointei cu bunavointa si generozitatii cu generozitate, de aceea nu as putea sa fac rca in alta parte decat la acesta firma care a facut o vocatie din a ajuta conducatorii auto. In prag de sarbatori nu pot sa nu le urez sanatate, putere de munca, multe realizari, iar anul viitor sa ne ofere alte si alte dovezi de generozitate!

Cristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *