Nu vreau de par de plastic!

-Vreau un par lung si frumos, spuse printesa. M-am tuns fiindca am visat ca aveam parul scurt, dar nuuuu! Vreau parul meu lung inapoi! Daca nu mi-l puneti, il pun pe tata sa va puna capul unde va stau picioarele!
Se cam saturasera toti de mofturile ei, dar era unica mostenitoare la tron si nu aveau ce face. Astazi de tundea, maine isi dorea parul lung inapoi, iar adaca ar fi venit cineva cu ideea sa-l coasa sau sa-l prinda cu sarma, s-ar fi suparat…

-Sa-i comandam o peruca si sa incercam sa o pacalim, spuse cineva.
Cum a vazut peruca, printesa a inceput sa bata din picioare si sa planga:
-Nu vreau par de plastic pe capul meu incoronat, nu vreau par mort, asa cum au papusile! Va dau o sapatamana, iar daca nu voi avea la loc parul meu lung, matasos, stralucitor, veti da socoteala!
S-a facut consiliu, personalul din saloanele de infrumusetare regale a plans mult si s-a simtit distrus, pana cand cineva a descoperit comoara:
extensii par natural
de la Lysee!

Au intrat pe rand in magazinul cu extensii de par natural sa caute la culoarea de par a domnitei, un blond pretentios de culoarea mierii. Cand au vazut ca exista, au fost foarte fericiti. Mai ramanea sa aleaga sistemul de prindere: clip-on, cusute, tape-on, extensii keratina,cozi sau trese.

Printesa dorise un par de 35 de centimetrii, iar acum batuse din picior ca vrea sa fie iar lung de un metru, prin urmare aveau evoie de extensii lungi de 65 de centimetrii.
La cat era de jucausa, extensiile cusute i se potriveau cel mai bine, fiindca uneori isi baga capul curios in tufele cu trandafiri sau in cele de iasomie.

Cand si-a revazut parul lung fluturandu-i pe spate, printesa a dorit sa stie de unde provine minunea de par si i s-a raspuns ca de la femei care s-au grabit sa se tunda ca ea, ca este netratat chimic si 100% natural. Purta parul celor mai frumoase femei din lume.

Apoi totul a fost simplu, desi extensiile si-au pastrat aspectul mult timp, afland sursa care poate furniza par de invidiat, ea a devenit dependenta de magazinul Lysee.
A comandat extensii din par natural de tip clip-on si obisnuia sa poarte parul bicolor, varfurile contrastand mereu cu restul podoabei capilare. Asa a facut ea cele mai inedite combinatii, iar bogatia parului sau a devenit proverbiala.

Astazi multe femei recurg la extensiile de par, dar admiratorii lor nu-si dau seama niciodata ca ele poarta de fapt extensii. Cele de tip clip-on pot fi montate acasa in cateva minute si date jos la fel de simplu.
Clientele usor debusolate de frumusetea si varietatea produselor obtin consiliere gratuita din partea operatorilor de vanzari, comenzile sunt livrate la domiciliu, totul este simplu si comod.

Purtarea unei peruci din par artificial este nerecomandata, din moment ce exista aceasta providentiala solutie: extensii din par natural, care pot fi spalate, coafate, tunse ca propriul par.
Lysee militeaza pentru dreptul femeilor de a avea o podoaba capilara de invidiat!

Cristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *