Scapa de mizeria din magazin

Urmele de namol si apa murdara sunt cosmarul oricarui patron de shaormerie. Acestea dau un aspect urat si neingirijit magazinul iar pe multi clienti acest lucru ii respinge. Responsabili ar fi tot ei si daca s-ar sterge pe picioare, inainte sa intre in magazin, nu ar mai exista aceasta problema.

Dar cum nu pot sa lipesc un afis cu “Stergeti-va pe piciaore” in fata magazinului, am decis ca voi achizitiona covorase absorbante pentru a fi sigur ca acestea retin apa si mizeria de afara.

Fiind deja familiarizat cu site-ul magazinului covoare-profesionale.ro si cu produsele lor, stiam ca voi gasi ceea ce caut.

Am dat cautare la cuvantul cheie covorase absorbante si mai multe produse mi-au iesit pe ecran. Decizia a fost grea, deoarece toate modelele erau placute ca estetica si eficiente dupa descriere, dar aveam nevoie de un model mai compact.

Astfel am decis sa achiztionez doua presuri de intrare Aqua Trao de la producatorul Notrax. Achizitionand doua din aceste produse, ptuteam sa pozitionez unul la usa de la intrare iar altul in fata tejghelei.

Ambele covorase au fost comandate pe dimensiunile 60 cm x 90 cm iar motivul pentru care m-au convins aceste produse a fost design-ul lor placut si proprietatile lor de a retine apa.

Covorasul Aqua Trax este fabricat din fire Decalon si este dotat de un suport de cauciuc SBR. Modul de intretinere este foarte simpu, deoarece se pot aspira si spala cu furtunul ca apoi sa fie lasate sa se usuce.

Covorasele Aqua Trax sunt patentate cu Aqua Dam ceea ce permite sa retina pana la 6 litri de apa.

De cand am incorporat covorasele Aqua Trax in magazinul meu, totul arata mai curat iar covorasele au oferit un plus aspectului din interior. Sunt foarte multumit de aceste covorase absorbante, deoarece si-au facut treaba inca din prima zi si au rezistant chiar si celor mai ploioase zile.

Clientii apreciaza foarte mult ordinea si curatenia covoraselor Aqua T

Cristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *