Uite masa, nu e masa, a ramas biroul!

Ne-am obisnuit cu ideea ca numai noi ne schimbam de haine, in timp ce mobila ramane neschimbata. Cand ne plictisim de ea o aruncam si o inlocuim. Si astfel masa era masa si patul era pat, canapeua canapea si biblioteca biblioteca. Tocmai de aceea ne plictiseam repede de ele si ca sa dam impresia de nou, periodic le schimbam locurile. Pentru asta trageau oamenii cu toata puterea de sifonier, de pat, de masa si blibioteca.
Asta a fost pana ieri. Astazi putem cumpara mobila versatila, paturi rabatabile si mese extensibile si putem sa dam reprezentatii de magie cu mobila inteligenta luata din magazinul online Mobilierinteligent.ro. Ea isi poate schimba dimensiunile, dar si utilitatea in doi timpi si trei miscari. Masuta joasa si eleganta de cafea se transforma intr-un birou practic, fiindca masuta initiala este prevazuta cu sertare de mascare a laptopului si a imprimantei, patul poate fi suspendat vertical pe perete devenind dulap.


Masa care devine instant birou ne ajuta sa improvizam in orice incapere un spatiu de lucru si acesta este un lucru admirabil. Sa zicem ca avem mai frig in sufragerie si cald in dormitor. Cand lucram stam cuminti pe scaunel in fata computerului, cand ne foim de colo colo nu mai este loc. Masa extensibila poate capata dimensiunile si destinatia dorita.
Dam o meditatie in sufragerie? Nu este cazul sa ne asteptam elevii cu biroul desfacut, ci mai intai ii servim cu un ceai, prajituri si o cafea si apoi munca.
Mini office costa 840 de lei existand posibilitatea sa fie cumparata in rate. Accesoriile sunt foarte solide, asa ca transformarile pot fi repetate fiindca nu afecteaza produsul care este garantat doi ani.
Mini office este disponibil pe culoarea alb lucios, elegant si nuanta lemnului natural. Biroul alb da impresia de curatenie, dar nu este recomandat ca spatiu de lucru. In orice moment el poate fi patat cu urme de pix sau de tus, in timp ce culoarea ce imita lemnul isi mentine aspectul mult timp.
In general mesele extensibile sunt disponibile in culorile cordoba si alb.
Si masa Nivo se transforma dintr-o piesa de mobilier joasa si delicata pentru servitul cafelei, intr-o masa de 6 persoane fiind usor manevrabila cu ajutorul rotilor. Pretul ei este de 1 100 lei, iar cine nu dispune de acesta suma, o poate achita in 6 rate, adica trebuie sa scoata din bunzunar mai putin de 200 de lei lunar.
Mobila este livrata la orice adresa din tara avand termen mare de garantie fiindca este realizata cu maxima responsabilitate din cele mai rezistente materiale si accesorii. Pentru fiecare produs in parte este realizata o filmare video ce cuprinde operatiunile de montaj pentru a veni in ajutorul cumparatorilor.
Un astfel de mobilier este de efect si acasa, dar si in localuri. Imaginati-va un restaurant sau o cafenea care ofera clientilor conexiune la internet si dispune de astfel de mese extensibile!
Cu siguranta ca va deveni un punct de atractie fiindca mobilierul versatil inseamna spatiu versatil adaptat circumstantelor. Uneori un grup numeros de tineri este nevoit sa uneasca mai multe mese sa stea impreuna, in timp ce mesele extensibile l-ar scuti de acest efort.

Cristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *