Site-ul www.thc.ro iti ofera tot ce ai nevoie pentru a avea un site de succes!

Secretul succesului online este sa ai in spate o echipa care sa iti modereze pagina, anunturile, dar si problemele ce tin de web hosting. Firma www.thc.ro face exact acest lucru si il face chiar foarte bine. Firma a luat nastere in anul 2013, iar de atunci a avut un succes foarte mare in randul firmelor si magazinelor romanesti online. Este mult mai usor ca oamenii sa-ti acceseze firma cand esti in mediul virtual, insa este important sa investesti in prezenta ta online. Thc.ro ofera servicii profesionale de web hosting precum, Cloud hosting, Magento, Joomla, Drupal sau WordPress hosting.

Cate tipuri de web hosting exista pe piata?

VPS sau Virtual Private Server este un server virtual care actioneaza ca un server dedicat, fizic, dar care prezinta un raport calitate / pret mai bun spre deosebire de un cont de gazduire shared. Principalele avantaje ale acestui tip de hosting sunt: alocare CPU in functie de pachetul comandat, alocare RAM, spatiu dedicat, access root – acces nelimitat asupra serverului, numar nelimitat de domenii gazduite.

Hosting shared este cea mai populara solutie de hosting, utilizata la nivel global pe criteriul costurilor financiare scazute. Practic, imparti spatiul fizic de pe server cu alti clienti ai providerului. Ai acces doar la contul tau de hosting, la spatiul alocat, dar nu si la intreg serverul. Avantajele solutiei de gazduire shared sunt accesibilitatea si scalabilitatea – pachetele sunt concepute de la cele mai mici, cu resurse reduse si pana la cele mai mari, cu toate resursele necesare. Pentru site-urile cu trafic ridicat nu este indicata aceasta optiune din punctul de vedere al performantei si a resurselor restrictionate.

Hostingul pe server dedicat permite un control crescut in ceea ce priveste resursele unui server. Aceasta optiune iti pune la dispozitie planuri administrate sau neadministrate, a caror alegere depinde in mare masura de capacitatea ta de a intretine hardware-ul sau de a da acces unui supraveghetor. Avantajul acestui tip de gazduire este faptul ca nu mai imparti resursele tale cu alte site-uri. In principiu, aceasta optiune iti ofera performanta, stabilitate si siguranta.

Aceste alegeri se fac in functie de necesitatile fiecarei firme. O firma de mari dimensiuni va dori sa investeasca in servicii de web hosting dedicate, iar un magazin de mici dimensiuni se poate descurca si cu un hosting de tip VPS.

Siguranta datelor si a informatiilor e prioritara, mai ales in cazul magazinelor online. Acestea trebuie sa aiba certitudinea ca firma de web hosting le pune la dispozitie multiple functionalitati prin care datele personale ale companiei si ale clientilor sunt protejate, iar platile de produse sau servicii sunt securizate.

Cele mai sigure conturi sunt cele cu certificate SSL. Clientii au mai multa incredere intr-un magazin care le ofera securitate. Probabil ai observat in unele website-uri ca adresa web incepe cu “https://” in loc de “http://”. Acest aspect se datoreaza certificatelor SSL (Secure Sockets Layer) sau certificate de securitate, protocoale criptografice care au rolul de a proteja schimburile de informatii de pe Internet.

Firma Thc.ro se dovedeste a fi ideala pentru cei care vor sa investeasca in siguranta lor online!

Cristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *