CASA BATA un hotel cu stil si eleganta

CASA BATA ! Solutia ta pentru servicii de lux , pentru un weekend relaxant alaturi de familie sau prieteni, pentru evenimente sau petreceri private, team bulding sau conferinte .
CASA BATA un hotel cu stil si eleganta

Casa Bata, este o locatie de 4 **** aflata la granita dintre regiunile Crisana si Banat pe Valea Muresului. Casa Bata va asteapta cu 14 camere si 2 apartamente la etajul 1 si 2 , Lobby bar salon cu semineu la parter , restaurant si terasa , iar la etajul 3 este sala de conferinte + zona de secretariat dotata cu mobilier instalatii tehnice,lumina naturala, salon coffee break.

Intreaga locatie este conceputa pentru servicii de lux. Este destinata perfecta pentru un weekend relaxant alaturi de familie sau prieteni, pentru evenimente sau petreceri private, team bulding sau conferinte si nu in ultimul rand pentru partide de vanatoare , detinand un domeniu de 7000 ha de padure si in curand un complex de vanatoare.

Actualul mostenitor, baronul Michael Edward David de Styrcea, dupa ce i-au fost retrocedate propietatile de pe valea Muresului a intreprins o vasta actiune de promovare a zonei.

Astfel, in urma cu 4 ani impreuna cu domnul Mihai Ferariu au inceput realizarea unui amplu proiect de promovarea a zonei incepand cu construirea in localitatea Bata, pe fostele domenii Mocsony, actual domeniile Casa Bata, a hotelului Casa Bata, hotel cu specific vanatoresc care inglobeaza si 2 cabane de vanatoare si parcul de vanatoare aflat inca in constructie.

Proiectele sunt in continua dezvoltare, urmand in curand constructia unui SPA bazat pe izvorul de apa sulfuroasa aflat in incinta.