ATELIERUL DE CREATIE PENTRU COPILUL TAU

Joi, 10 noiembrie 2005 s-a deschis cel mai mare ATELIER DE CREATIE PENTRU COPILUL TAU in Carrefour Orhideea. Realizat la initiativa revistei IOANA COPILUL MEU, Atelierul de Creatie s-a bucurat de un succes neasteptat!
ATELIERUL DE CREATIE PENTRU COPILUL TAU

Peste 600 de copii au fost adusi de parinti pana in acest moment la ATELIERUL DE CREATIE. Acesti copii au fost indrumati de catre redactorii revistei IOANA COPILUL MEU si de catre personalul de specialitate – specialisti in art-terapie pentru copii – de la Fundatia Sf. Dimitrie.
Copiii si-au exprimat talentele artistice. Ei au putut sa deseneze, sa picteze, sa coloreze, sa decupeze. I-au antrenat la povesti si s-au jucat si cu actorii trupei HAPPY KIDS.
Revista IOANA COPILUL MEU ii asteapta pe copii la ATELIERUL DE CREATIE in Carrefour Orhideea pana pe data de 30 noiembrie, zilnic intre 12:00 – 19:00.

Parintii ce si-au adus copii la ATELIERUL DE CREATIE ne-au lasat impresiilor lor:

“Este o idee geniala, foarte frumoasa, pentru ca acesti micuti pot sa-si astearna inspiratia si imaginatia cu care sunt inzestrati. Ar trebui sa fie in permanenta aceasta preocupare, sa poata sa-si petreaca cateva clipe in compania dumneavoastra”.

“Este o idee foarte buna pentru a stimula copiii sa aiba inclinatie mai mare spre arta, desen, muzica, sa fie mai realisti si sa fie constienti de tot ce-i inconjoara. Ati creat o lume miuata pentru ei, un loc de joaca minunat. In numele copiilor mei, va multumesc!”

“O initiativa extraordinara care se lasa asteptata in Romania de prea multa vreme. Mult succes in continuare!”

“Fetita mea a reusit sa-si transforme sensibilitatea in imagini colorate.”

Acestea sunt doar cateva dintre mesajele pe care parintii le-au lasat in caietul de impresii deschis la ATELIERUL DE CREATIE. Puteti sa ne trimiteti si voi impresiile voastre pe FORUMUL revistei IOANA COPILUL MEU la adresa: http://copilulmeu.burda.ro/

Va asteptam la ATELIERUL DE CREATIE cu jocuri, jucarii si multe cadouri pentru copii!