Viata se imbunatateste dupa implant

Ce fel de oameni va plac? Cei care nu zambesc niciodata si nu raspund decat la ce ii intrebi sau oamenii zambareti si deschisi?

Exista profesii a caror cheie este comunicarea si ce se fac oamenii care le practica si au probleme cu dantura? Imaginati-va un profesor care le preda copiilor sai stalcind cuvintele si care este stirb. Oricat de cuminti ar fi elevii sai, tot vor izbucni in ras la un moment dat, daca omul nu se programeaza pentru implant dentar

Nici avocatului nu i-ar fi mai usor in fata completului de judecata, plus ca ar fi ocolit de clienti din doua motive:

  1. Acestia ar considera ca este la fel de neglijent cu actele din dosar, cum este cu dantura sa, care este mult mai importanta
  2. Clientii l-ar suspecta de lipsa de bani si de aici lantul aprecierilor nefavorabile ar creste.

Dar un cantaret sau un reporter care sta in lumina reflectoarelor, ar putea sa isi exercite profesia cu o dantura cu probleme? De la agentii de paza, la maturatori si functionari, pana la vedete, orice om, indiferent de rangul sau, de profesia pe care o practica trebuie sa isi ingrijeasca dintii. Viata nu este aceeasi cu dinti si fara dinti.

Va pot spune acest lucru din experienta personala. Si eu eram o persoana incruntata, care vorbea putin si cu buzele stranse, sa nu se vada gingiile goale si care nu zambea in poze.

Imi spuneau amicii si colegii de munca sa zambesc, eu le explicam situatia si le multumesc pentru faptul ca mi-au zis direct sa fac pasul decisiv si sa ma dus la stomatolog. Nu puteam folosi anumite rujuri, fiindca atrageau atentia asupra cariilor si dintilor lipsa.

Daca in tinerete asortam rujul cu pantofii sau cu rochia, acum ma multumeam cu nuante cuminti, iar buzele mele stateau intredeschise si cand vorbeam.

Implantul mi-a redat viata fericita dinainte. Nu m-a durut si nu a durat atat de mult, iar costurile le-am achitat in rate, asa ca nu m-au ars la buzunar, dar ma mandresc cu o mare realizare: cu dantura mea perfecta.

Acum rad de cate ori am chef, fara sa pun mana la gura, mananc usor, am scapat de durerile de dinti si de umflaturile din obraji, voebesc clar si zambesc in poze.

Calitatea vietii creste 100% dupa implantul dentar.

Cristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *