Republica Dominicana – Un adevarat paradis

Vancatele exotice au devenit din ce in ce mai cautate si preferate de foarte mult vedete autohtone si nu numai. Vacantele pe plaje spectaculoase sau locuri incarcate de poveste sunt din ce in ce mai cautate. Si pana la urma cine nu ar prefera sa se relaxeze intr-un loc care arata fix ca un paradis. Unde plajele sunt frumoase cu nisip fin si apa de o culoare turcoz si nici nu mai vorbesc de priveliste. Este tot ce ne-am putea dori, un asa loc este perfect pentru a ne relaxa/

Republica Domunicana este cel mai frumos pamant din Lumea Noua. Republica Dominicana ocupa aproape trei treimi din insula La Hispaniola. Aceasta insula a fost descoperita de Columb in anul 1492 si Republica Dominicana a fost denumita de catre acesta `Mica Spanie`. Plajele insulei au o lungime de peste 1290. Insula este inconjurata la nord de Oceanul Atlantic si la sud de Maere Caraibelor. Un adevarat paradis unde mi-as dori sa stau mereu.

Republica Dominicana este si va ramane unul din cele mai vizitate si preferate locuri din zona Caraibelor. Datorita apei turcoaz si a nisipurilor aurii Republica Dominicana este un paradis care merita vizitat cel putin o data in aceasta viata. Pe site-urile agentiilor de turism gasiti oferte republica dominicana la preturi accesibile, zic eu. Adica am gasit oferte de pret pentru 7 nopti pentru o persoana cu preturi incepand de la 666 euro.

Eu zic ca pretul este unu foarte ok pentru un asa paradis.

Cristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *