Un baldachin se va monta in gradina mea

In timpul verii, cand aerul din casa devine irespirabil, un pat cu baldachin, montat in mijlocul florilor din gradina este tot ceea ce poti sa iti doresti.

Dimensiunile sale generoase iti permit sa te rasfeti si poti lua langa tine si un copil dulce de tot pe care sa-l adormi cu povesti. In prezent, balansoarele , chiar si cele de lux sunt la reducere. Sa ai casa aproape este mult mai eficient decat sa te duci departe de locuinta cu cortul si sa-l instalezi in mijlocul unei pustietati. Au fost cazuri in care, turistii care dormeau in cort au fost atacati de urs sau au trebuit sa stranga totul rapid fiindca s-au trezit inconjurati de cai si de vaci.

In gradina din spatele casei nimeni nu te ataca, iar in cazul in care se straneste o furtuna din senin, poti intra de urgenta in casa.

Balansoarul pat Hawaii, 236 x 180 x 210 cm, este un produs de lux care merita toti banii fiindca ofera doza maxima de rasfat posesorului.

Structura de aluminiu este usoara, dar asigura in acelasi timp stabilitate, astfel ca niciodata patul nu se va rasturna sau prabusi.

In pretul de 2499 de lei sunt incluse:

-doua perne mari si trei perne mici antialergice si moi de culoare bej si turcoaz. In general o perna foarte buna costa cel putin 50 de lei, deci valoarea pernelor este destul de mare.

-un pat matrimonial de dimensiuni generoase, in care te poti da in leagan. Salteaua ferma ajuta celor cu probleme si dureri de coloana.

-perdele lungi din material textil care asigura intimitatea, umbra, protectia si racoarea celui care doarme in patul cu baldachin.

-o economie substantiala de 500 de lei, fiindca pretul complet al balansoarului este de 2 999 de lei, iar reducerea este valabila numai pana la 31 mai, 2018, de aceea plasarea comenzii trebuie urgentata fiindca oricine doreste sa doarma ca un rege in gradina lui. In afara de acest aspect, cu cei 500 de lei se poate cumpara un gratar cu capac sau un set de mobilier pentru gradina ca masa sa fie servita in mijlocul acestor frumuseti.

Aceasta modalitate de odihna vindeca si depresia fiindca oamenii se simt sufocati de probleme, de conditiile de viata si de munca nefaste, de poluarea fonica din jur. In gradina, la umbra pomilor verzi si curati, in tovarasia florilor frumoase si cu suflete curate, uratul si raul dispar.

Produsul poate fi instalat la fel de bine si pe o terasa spatioasa sau intr-o alta incapere uriasa ca sa nu stea iarna in zapada si sa va puteti bucura de el in tot timpul anului. El devine in mod cert un punct de atractie pentru copii, dar si pentru adulti, iar vizitatorii pot fi primiti in el cu pernele asezate  la spate. Este suficient sa se aduca o masuta de cafea si sa stati la taifas cu ei ore intregi in gradina…

Cristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *