Sisteme de irigatii pentru centrul comercial verde

In curand se va inaugura primul mall verde sau mall gradina din lume si chiar in aceste momente pun la punct ultimele detalii. Oamenii sa intre in magazine care sa se integreze in gradinile comerciale printre ghirlande de trandafiri, pe usi din tufe incarcate de liliac, iasomie sau salcam.

Sa fie racoare, sa fie culoare si multa vegetatie in plus. Lacul din mijloc sa fie limpade ca lacrima, astfel incat vizitatorii sa poata urmari crosurile pestilor. Lebedele sa se lase admirate in voie de privitori.

Undeva sa existe si o gradina de legume, iar clientii sa aiba voie sa culeaga rosii si castraveti contra cost sa guste cirese direct de la sursa, dupa ce achita pretul.

Le datorez asta bucurestenirlor! Va fi primul concept de acest tip din lume. Vor putea sa ia masa sau sa serveasca o inghetata, o cafea sau un suc in mijlocul naturii. Crinii si tuberozele sa-i fascineze cu parfumurile lor, panselutele sa asculte curioase la discutiile lor.

Cine va face asta pentru mine si pentru beneficiarii proiectului? Profesionsitii de la GradiniBucuresti, de unde voi achizitiona si sisteme irigatii.

Da, vegetatia aceea va avea nevoie de apa permanent si de ingrijire sa bucure privirile celor din jur. Omul obosit de trafic, de caldura infernala, de problemele de la serviciu, de datorii si de indatoriri isi va gasi refugiu aici, findca vor fi instalate si banci si alei pentru cei care doresc sa practice sport. Neaparat tehnicienii de la Gradini Bucuresti trebuie sa proiecteze acest imens spatiu verde in care sa se desfasoare activitati comerciale, dar si cele de divertisment sa se desfasoare in gradina. Cinematograful 3 d in aer liber va fi un punct de atractie fiindca voi pune la punct simulatoare de ploaie, de ninsoare sau de vant.

Efecte speciale, modernul amplasat intre floare si iarba si pomi si flori fericite fiindca vor fi udate la timp in fiecare zi vor da un spectacol cotidian de mare succes!

Nimic nu poate fi mai frumos, decat sa aducem natura aproape de noi si cand ne imbracam, ne incaltam sau mancam.

Sistemele inteligente de irigatii vor fi alese cu ajutorul specialistilor, dar trebuie neaparat sa fie conectate la dispozitive si sa existe un panou central de monitorizare a tuturor zonelor ca nicuna sa nu ramana neudata.

Vom investi mult, dar va merita efortul. Mallul verde va fi refugiul omului modern de praf, caldura, noxe, lumea artificiala in care traieste.

Oricat ar costa de mult sisteme irigatii, sunt utile fiindca usureaza munca omului si au grija de verdele datator de viata care ne inconjoara.

In fiecare zi, specialistii de la GradiniBucuresti lucreaza intens la proiectul care a devenit crezul vietii mele.

Pun florile, intind gazonul, cosmetizeaza arbustii, aranjeaza trandafirii ca totul sa fie perfect.

Nu vor pleca pana nu vor pune la punct si sistemul de irigatie profesionala ca totul sa fie perfect.

De pe laptopul sau telefonul meu inteligent, eu voi porni sistemele automatizate de udare fiindca imi place sa stiu ca ofer cu generozitate apa florilor si pomilor din jur care imi ofera cu generozitate frumusetea lor.

Cristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *