Cum sa achizitionezi ceasul de mana ce ti se potriveste cel mai bine?

Ceasul de mana este o parte importanta a stilului vestimentar motiv pentru care acesta este purtat de un numar foarte mare de persoane, atat de sex masculin cat si de sex feminin. Pentru ca acesta sa se incadreze cat mai bine in stilul vestimentar pe care il avem trebuie sa respectam anumite sfaturi atunci cand achizitionam ceasuri de mana. Dintre toate sfaturile ce trebuie urmate, in continuarea acestui articol voi prezenta 5 dintre acestea.

  1. Stilul ceasului de mana este unul dintre cele mai importante sfaturi ce trebuie respectate atunci cand se doreste achizitionarea unui ceas de mana. Pentru ca acesta sa se incadreze perfect in stilul vestimentar pe care il avem recomand achizitionarea unui ceas de mana care imbina stilul casual cu stilul elegant. Prin achizitionarea unui astfel de ceas de mana nu va mai trebui sa iti faci griji ca tinuta vestimentara nu e in concordanta cu stilul ceasului de mana utilizat sau viceversa.
  2. Pentru a nu iesi in evidenta intr-un mod negativ datorita ceasului de mana purtat, cromatica acestuia este un alt lucru ce trebuie avut in vedere in momentul in care se achizitioneaza un ceas de mana. Pentru ca acesta sa poata fi utilizat in orice imprejurare este recomandata achizitionarea unui ceas de mana cu o cromatica inchisa.
  3. Ceasul de mana trebuie sa fie cat mai confortabil, acest lucru fiind un alt sfat ce trebuie avut in vedere atunci cand se achizitioneaza ceasuri dama sau ceasuri barbati. Pentru ca ceasul de mana sa fie confortabil acesta trebuie sa aiba o dimensiune potrivita pentru incheietura mainii pe care va fi utilizat iar cureaua/bratara ceasului de mana trebuie sa fie confectionata dintr-un material cat mai prietenos.
  4. Forma ceasului de mana este un alt lucru ce trebuie tratat cu atentie deoarece acest criteriu are cea mai mare pondere in modul in care arata ceasul de mana si cum se integreaza in tinuta vestimentara.
  5. Materialul din care este confectionat ceasul de mana pe care vrei sa il achizitionezi este un alt criteriu ce trebuie avut in vedere. Pentru ca ceasul de mana sa poata fi utilizat in orice circumstante dar si pentru a fi cat mai durabil se recomanda achizitionarea unui ceas de mana confectionat din otel inoxidabil.

 

Cristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *