Un examen de limba engleza dat o data pentru totdeauna

Viata este un sir obositor de examene. De cele mai multe ori esti judecat dupa rezultate, fara sa se tina cont de faptul ca ai obosit sa fii interogat si evaluat, sa ti se puna mii de intrebari. Se poate ca in noaptea dinaintea examenului sa-ti fi murit jumatate din suflet sau sa te doara ingrozitor capul. Nimeni nu va tine cont de asta fiindca viata este o competitie si tuturor concurentilor trebuie sa li se acorde sanse egale…
De pilda testele la limba engleza par sa nu se mai termine toata viata. In afara de extemporale si teze, incepand din clasa a VI-a, elevii sunt testati, testati, testati!
Mai tarziu, examenul de bacalaureat debuteaza cu cel de competente lingvistice axat pe comunicarea in limba materna si o limba straina, la alegere.

Gata, veti spune, dar nu este asa! La licenta, iar certificate de engleza, la doctorat la fel, nu mai bine urmezi cursuri cambridge dai examen, iar certificatul este valabil toata viata si te scuteste de alte probe?

Este tipul de investitie care iti foloseste intrega viata si te scuteste de stres, efort, bani si timp. Englishconnectio.ro te pregateste pentru acest examen serios findca te initiaza sa citesti articolele din reviste, sa raspuzi la e-mailuri, sa dialoghezi pe teme cotidiene si mai ales sa-ti exprimi sentimentele.
Profesorii nativi vor lucra intensiv cu grupele lor ca si cursantii sa devina vorbitori nativi de limba engleza. Cursurile de limba engleza de la Englishconnection pune in slujba beneficiarilor o experienta de peste 30 de ani, suporturi de curs bine structurate si metode eficiente.

Aici este mediul propice unde sa vina familii intregi pentru a se instrui. Parinti si copii care studiaza si calatoresc toata viata au nevoie de certificate Cambridge si nu este rusinos sa faca parte din aceeasi grupa de studiu si sa se ajute reciproc, cum fac in viata de zi cu zi.

Fie ca asculti stirile in limba engleza, fie ca te targuiesti la piata pentru un cadou sau un obiect, nimeni nu te poate pacali daca stii engleza la un nivel multumitor. Nu poti face fata globalizarii, fara sa stapanesti limba cea mai vorbita de pe glob si nu poti stapani tehnologia, daca nu-ti insusesti terminologia ei.

Viata este un sir lung de examene, iar cei care doresc sa inscrie ceva in tezaurul umanitatii trebuie neaparat sa-si perfectioneze limba engleza. Engleza este, trebuie sa recunoastem, o limba a succesului.

Se spune ca Eminescu ar fi fost la fel de cunoscut ca Shakespeare, daca ar fi stiut engleza, iar multi romancieri romani ar fi putut obtine premiul Nobel pentru literatura (distinctia care incununeaza munca de o viata a scriitorului si cea mai ravnita), daca ar fi scris in engleza.

In prag de iarna, cand activitatea omului se muta mai mult in casa, inscrieti-va la cursuri Cambridge sa folositi util timpul! Anul care vine sa va gaseasca vorbind perfect limba lui Shakespeare si ea vi se va intipari in minte pentru totdeauna!

Cristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *