Haine de firma de firma

Termenul de haine firma este vast si in opinia multora toata imbracamintea are un producator, prin urmare toata este originala si de firma!
Sa ne mintim in acest mod inseamna sa ne facem un deserviciu. Firmele difera intre ele prin:
-designeri cu viziune care au bulversat sau reorganizat lumea modei.

-rigurozitate in alegerea materialelor. Acestea trebuie sa fie sanatoase (nu am auzit sa faca alergii pielea cuiva de la hainele de firma de firma), moi, placute la atingere si rezistente. Din pacate mi s-a intamplat sa cumpar haine noi si sa se destrame materialul sau dublura fiindca nu erau deloc finisate.
-croiala memorabilia prin simplitate si eleganta.
-insemnele producatorului puse la vedere pe produs
-vinderea produselor insotite de explicatii complete de utilizare si certificate de originalitate
-prezentarea produselor. Hainele nu vin la domiciliu facute punga de noi si nu secesita decalcare pentru a putea fi imbracate.

Nu sunt haine de firma exponatele la care iti este sila sa te uiti si consider ca nicio femeie nu ar trebui sa fie atat de disperata sa-si ia o haina noua, incat sa se aleaga cu o uratanie. Mai bine strange ban pe ban si ia o rochie de firma eleganta ce are garantata frumusete si viata lunga.

Rationamentul este valabilpentru orice produs: poseta, palton, ghete, pantofi. In magzinul Paxx.ro, hainele de firma sunt aduse direct de la producator, iar in prezent ne aflam in plin sezonul reducerilor, in care o rochie, o fusta, o pereche de pantofi, o poseta sau un palton poate avea un pret redus cu 50-70%.

Putem sa comandam nestingherite rochii de la acelasi producator de la care a purtat cu drag si Jacqueline Kennedy Onassis sau Printesa Diana, familia regelui din Spania si rudele reginei din Anglia. Prin intermediul magazinului suntem egale cu cele mai cunoscute femei din lume. Prin intermediul celor care livreaza la domiciliu gratuit comenzi mai mari de 100 de lei si au ridicat barierele dintre celebritate si omul obisnuit ne putem simti si noi in centru atentiei.

Nu este piesa din garderoba feminine de pe site sa nu fi fost vazuta pe prezentatoareTV, actrite si cantarete, sportive de renume si prezentatoare de moda!
Fiecare rochie are sufletul si povestea ei, imbracamintea de aici are efecte magice, ca in basmul Cenusareasa si multi oameni si-au gasit sufletelepereche dupa ce au purtat aceste haine care canalizeaza intreaga energie pozitiva catre purtator!

Merita recunostinta cu prisosinta cine a dus in tara aceste tricouri, rochii, fuste si pantofi!
Dorind sa cointereseze cumparatoarele, operatorii de vanzari devin prietenii pe viata ai acestora.
Hainele de firma nu trebuie neaparat sa fie un prilej de mandrie si un mod de a le arata celorlalti cine suntem, ci un mod intelept de a alege si de adezvolta o relatie cu persoanele din jur care-si desfasoara activitatea cu maxima responsabilitate si in spiritul recunostintei fata de oameni.
Hainele de firma innobileaza nu numai la exterior o persoana, ci si spiritual. De cate ori dispunem de resurse finaciare, sa-i bucuram pe cei dragi cu produse de calitate din magazinul prezentat in acest material!

Cristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *