Cele mai vandute apartamente din Romania la ora actuala

Cele mai vandute locuinte din Romania apartamente noi sisesti fiindca zona tinde sa devina ceea ce era candva Cartierul Primaverii, Piata Victoriei, Baneasa sau Centru Vechi. Interesant este ca vanzarile debuteaza din faza de proiect astfel ca pana la finalizarea lucrarilor raman 4-5 apartament pe care de regula este bataie.

Se fac liste de asteptare de la un an la altul si bucurestenii isi vand vilele de lux din centrul orasului pentru trei-patru camera in blocurile din Sisesti.

Din curiozitate am vizitat zona si am inspectata locuintele sa vad ce au special de se vand ca painea calda. Iata ce am descoperit:

-Blocurile sunt adevarate bijuterii arhitecturale, nefiind mai inalte de 3-4 etaje. Verificarile tehnice au demonstrat ca ele raman in picioare si la cutremure de intensitate mare datorita structurii solide si materialelor de calitate folosite. Numarul mic de etaje a avut in vedere in principal tot acest aspect, dar si cresterea gradului de confort al locatarilor.

-Camerele sunt mari si spatioase si in mod paradoxal foarte calduroase in anotimpurile reci, din aceasta cauza facturile la utilitati vin la jumatate fata de oricare alta zona din tara.
-De la balcoanele generoase ale fiecarui apartament se pot admira privelisti de vis: lacul, padurea si spatiile verzi din jur.

-Copiii se simt aici ca la bunici nu simt frustrarea celor care si-au petrecut copilaria intre betoane, din aceasta cauza au un coeficient crescut de inteligenta si au sanse mult mai mari sa obtina succesul in viata decat copiii crescuti in vacarmul orasului.

-Nu exista apartament fara loc de parcare.

-Vecinii sunt discreti, cu nivel cultural crescut si cu grad mare de inteligenta (din moment ce au ales sa traiasca intr-un asemenea loc binecuvantat de Dumnezeu).

-La cativa zeci de metri se afla statiile de metrou si autobuz cu ajutorul carora se poate ajunge in orice punt al orasului.

-Incalzirea este prin pardoseala, iar centralele aduce din Germania, la fel si parchetul.

-spatiile comune sunt din granit, iar in baie si bucatarie, gresie si faianta sunt Gardena orchidea , iar obiectele sanitare de la Axxa si Viega Italia, in dotare intrand si baterii bruma ceramice, Portugalia.

-usile din exterior sunt blindate, italiene ca nimeni sa nu patrunda in casa prin efractie, cand familia este in concediu.

Dupa cum se poate observa s-au folosit cele mai bune material aduse din strainatate, chiar daca sunt scumpe ca ai casei sa se simta ca in Rai.

La aceste conditii de lux si pentru faptul ca Sisestiul este la moda ma asteptam la preturi astronomice pentru apartamentele de aici, dar un apartament compus din trei camera situate la parter costa 98 000-108 000 euro, iar unul alcatuit din doua camera 79 000 de euro.

Pentru linistea familie tale se merita sa te imprumuti si sa cumperi un apartament in cartierul rezidentiala Sisesti fiindca inca putin si vor fi toate ocupate. Inca din faza de proiectare blocurile erau ocupate 75%, iar la stadiul de finisare, se ajunsese la 95%.

Inca mai este timp sa facem parte din cei 5%!

Cristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *