Administrare cladire birouri

Lucrez intr-un turn urias cu zeci de birouri unul langa celalat si mii de probleme. Eu fac publicitate online, anumiti colegi testeaza jocuri virtuale si produse. Avem termene limita si lucram contra cronometru. Intarzierile inseamna pierderea clientilor, penalizari sau taieri din salariu. Va dati seama ca o cadere de curent sau lipsa conexiunii la internet este catastrofala. Nu ne convine nici cand se defecteaza centrala si ne ingheta mainile pe tastatura. La cat este de mare cladirea, nici 4 administratori nu ar rezolva toate problemele care apar pe rand si in zone diferite ale imobilului, de aceea ne-am gandit sa agajam o firma administrare imobile ca activtatea noastra sa nu mai fie intrerupta.

Neoadmin.ro are un an de cand gospodareste imibilul in care ne desfasuram activitatea si o face cu mana de fier. Iata ce defectiuni putem sa raportam noi instant si se repara in maxim cateva ore de echipa de spacialisti care deserveste firma:

-schimbarea /verificarea instalatiei electrice, a becurilor si prizelor arse.
Acum nimeni nu mai pierde vremea cu nimicuri. Un telefon si firma rezolva totul pentru noi.
-inlocuirea tevilor sparte de apa si depistarea scurgerilor de gaze. Tot ceea ce pune in pericol securitatea celor care isi desfasoara activitatea in cladirile de birouri este remediat urgent, fiindca in calitate de administrator, firma se considera raspunzatoare fata de siguranta oamenilor.
-lipsa de conexiune la internet care este vitala in cazul nostru.
Uneori se gasesc solutii de moment care sa ne salveze, cert este ca intotdeauna situatia este salvata.
-lipsa cafelei fiindca automatul de ceai si cafea este mort.
Se vor chema urgent oameni sa-l repare sau se dau cateva telefoane si avem automate noi.
-plata utilitatilor.

Firma este cea care se deplaseaza sa achite toate facturile, asa ne-a usurat munca fiindca de multe ori sarcini legate de administrarea cladirii erau pasate pe umerii nostrii printre cele de serviciu.
Si in fata tuturor controalelor si verificarilor tot ei raspund. Informatii privind costurile reparatiilor sau suma la care se ridica utilitatile sunt acum facute publice activitatea Neoadmin.ro fiind de o transparent totala. Managerul este incantat ca si anul acesta a reusit sa prelungeasca din nou contractul cu firma obtinand un pachet personalizat de servicii fiindca suntem clienti fideli.

Noi avem incredere deplina in ei, iar ei se ocupa de imobil ca si cum ar fi proprietatea lor.
Vazand atata solitudine din partea lor, i-am intrebat care ar fi tariful pentru administrarea unui bloc la aceleasi standarde. Nici nu mi-a venit sa cred ca ia numai 12,50 de lei pe luna de apartament.
Aceste servicii vin in sprijinul oamenilor foarte ocupati care nu au timp sa se ocupe de pregatirea imobilelor pentru iarna, de reparatiile acoperisurilor, care nu pot supraveghea echipele de muncitori care asigura interventiile. Multi muncitori chiar au nevoie de supraveghere…

Spre deosebire de o persoana, firma dispune de logistica necesara si are chiar echipe pregatite pentru diferite interventii, alegandu-si colaboratorii dupa criteriul pregatirii profesionale si al constiinciozitatii.
Acum ne-am obisnuit ca toate problemele sa se rezolve la timp si fara mana de fier a Neoadmin.ro treaba nu ar merge ca pe roate in imensa cladire de birouri in care lucram.

Cristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *