20 000 de produse asteapta sa fie personalizate

Magic Promo.ro este cu adevarat un distribuitor magic fiind importator promotionale de cea mai buna calitate si in acelasi timp utilizand cele mai multe, noi si sigure tehnici de personalizare din Romania. Va place stilul Army? Peste 49 de produse de o calitate exceptionala pot fi personalizate prin broderie sau cu ajutorul cernelei multicolore care rezista un timp indelungat.

BANDANA MULTIFUNCTIONALA UNISEX FANYON CAMUFLAJ VERDE poate fi purtata pe cap sa apere de soare si de vant, dar si ca esarfa sau legata de mana sa protejeze incheieturile de efort. Ea da o nota de indrazneala si eleganta aparte oricarei tinute si este confortabila la purtat, materialul fiind moale si elastic. Pretul este de 5,61 lei, iar tehnicile de personalizare compatibile cu materialul sunt: broderie sau serigrafie directa. Comanda minima cuprinde personalizarea a cel putin 100 de bucati.

Produsul este disponibil si pe fond maro. La fel de chic este si BLUZA PERSONALIZATA CAMUFLAJ MALONE WOMAN care este disponibila pentru marimile S, M, L si X si in variantele: camuflaj padure si camuflaj gri, culorile fiind alese cu atentie in functie de culoare ochilor si a parului, dar si a pantalonilor si incaltamintei la care se asorteaza. In cazul personalizarii acestor bluze fine cu decolteu ispititor rotund se admite o comanda de minim 50 de bucati.

Si pentru barbatii produsele din categoria Army au o oferta serioasa: sepci, tricouri, rucsac si JACHETA PERSONALIZATA FLEECE NATURE BARBATI CAMUFLAJ MARO, produs indicat iesirilor in aer liber pe timp racoros. Maneca lunga si gulerul inalt protejeaza zonele sensibile de frig, plus ca dau o senzatie de mangaiere pielii cu care intra in contact datorita materialului moale si pufos.

Jacheta nu se scamoseaza garantat fiindca a fost tratata special pentru asta, iar toate etichetele sunt usor detasabile. Paleta diversificata a culorilor si marimilor o face sa fie una dintre cele mai comercializate piese din garderoba masculina, cu toate ca se impune o comanda minima de 50 de bucati. Piesa este preferata sportivilor care merg in cantonamente si a voluntarilor implicati in actiuni de protectie a mediului. Culori disponibile sunt: negru, military, camuflaj maro, bleumarin, grena, in timp ce ,asurile disponibile de la S la XXXL.
La fel de util si semnificativ mi se pare sa personalizezi un set compus din fular si caciula fleece camuflaj padure sau maro.

Aceste imprimeuri vor fi mereu moderne, prin urmare nu exista riscul demodarii lor. Placute la vedere si incadrandu-se in peisaj ele combina armonios eleganta cu senzatia placuta de catifelare avuta la contactul direct al materialului cu pielea.

Stilul Army defineste o persoana energica, de incredere si de actiune, iar cei care-l prefer au de castigat raspandind in jur o stare de confort admiratorilor.

Desenul si culorile relaxeaza privirea, nu o agreseaza cum este cazul anumitor culori tari.
Obiectele personalizate de calitate sunt cadouri foarte appreciate si de Craciun, oamenii fiind plictisiti de produsele in serie pe care la vad in toate magazinele si in toate vitrinele.
Ar fi cazul sa ne orientam de acum sis a plasma comanda pentru a-i surprinde pe oamenii dragi!

Cristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *