AXIS Q8615-E – supraveghere neobstructionata si un nivel superior de sensibilitate la lumina

Axis Communications anunta lansarea unei camere cu pozitionare de inalta performanta, ideala pentru o supraveghere completa. Camera inlocuieste modelele PTZ AXIS Q8685-E si AXIS Q8685-LE, fiind prevazuta cu aceeasi unitate de pozitionare si ofera iluminare IR ca accesoriu optional.

Modelul AXIS Q8615-E are o rezolutie HDTV de 1080p cu zoom optic de 31x, oferind o calitate exceptionala a imaginilor. Poate fi montata pe coloane, stalpi sau pereti, pentru o vedere panoramica de 360° continua si neobstructionata si un unghi de vedere de la sol la cer cuprins intre -90° si +45°. De asemenea, camera include un senzor de 1/2” suprasensibil la lumina, tehnologia Forensic WDR si tehnologia Lighfinder, asigurand imagini clare chiar si in conditii extreme de luminozitate scazuta.

Camera este echipata cu sistemul de analiza AXIS Guard Suite pentru detectarea miscarilor, intruziunilor si stationarilor nejustificate. In plus, dispune de functie de urmarire automata. Un controler activ muta automat camera intr-o pozitie presetata atunci cand se detecteaza miscare intr-o zona predefinita. Datorita aplicatiei AXIS Object Analytics, poate detecta si clasifica persoanele si vehiculele – totul adaptat in functie de nevoile specifice.

Caracteristicile principale includ:

Sensibilitate superioara la lumina, datorita tehnologiei Lightfinder;

WDR, zoom optic de 31x;

Suport pentru sisteme de analiza inteligente;

Caracteristici de securitate cibernetica integrate;

Iluminare IR ca accesoriu optional.

Aceasta camera cu pozitionare de inalta performanta permite gestionarea flexibila a cablurilor, pentru o instalare eficienta. De asemenea, fanta SFP faciliteaza conexiunile prin fibra optica pe distante lungi. In plus, un stergator integrat din silicon, cu folosinta indelungata, asigura o intretinere rentabila din locatii aflate la distanta. Mai mult, caracteristicile de securitate cibernetica incorporate in camere previn accesul neautorizat si protejeaza sistemul.

Despre Axis Communications

Axis contribuie la dezvoltarea unei lumi mai inteligente si mai sigure, prin crearea de solutii inovative, care ajuta la imbunatatirea securitatii si ofera noi moduri de dezvoltare a afacerilor. Ca lider al industriei de echipamente video de retea, Axis ofera produse si servicii de supraveghere si analiza video, control acces si sisteme audio complete. Axis are peste 3.000 de angajati in peste 50 de tari si colaboreaza cu parteneri din intreaga lume pentru a oferi solutii. Fondata in 1984, Axis este o companie cu sediul in Suedia, listata la bursa NASDAQ Stockholm sub numele de AXIS. Pentru mai multe informatii despre Axis, vizitati site-ul: www.axis.com. Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/

Cristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *