ELKO anunta noile statii de lucru rigidizate lansate de Getac: X600 si X600 Pro

Performanta, extensibilitate si fiabilitate intr-o solutie puternica

 

Bucuresti, 29.06.2022 – ELKO Romania, companie membra a grupului ELKO, unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, solutii IT si electronice de consum din regiune, anunta extinderea gamei de solutii rigidizate Getac cu doua noi modele de statii de lucru mobile. X600 si X600 Pro sunt doua noi statii de lucru mobile puternice de 15,6 inchi, complet rigidizate, destinate profesionistilor care au nevoie atat de performanta optima, cat si de fiabilitate exceptionala atunci cand desfasoara operatiuni complexe pe teren, in conditii extreme.

X600 este o noua generatie de solutii cu performante exceptionale. Avand o adresabilitate bine definita, echipamentele Getac si-au castigat o reputatie deosebita la nivel mondial, fiind capabile sa functioneze perfect in cele mai dure conditii de mediu. Consideram ca X600 ridica standardele de performanta de pana acum fara a face rabat la fiabilitatea recunoscuta a solutiilor Getac”, a declarat Lavinia Ioana, Manager Departamentul de Solutii in cadrul ELKO Romania.

Fiind unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii rigidizate la nivel mondial, Getac ofera linii extinse de produse ce deservesc o gama larga de verticale, printre care sectorul militar, siguranta publica, servicii de urgenta, utilitati, resurse naturale, petrol si gaze, telecomunicatii, transport si productie industriala. Departamentul de cercetare-dezvoltare al companiei urmareste incorporarea celor mai avansate tehnologii in produse ce fac fata celor mai exigente teste pentru standardele MIL-STD, ANSI/UL si IP.

Getac_X600_03-2-1

Performanta si extensibilitate

Asa este cazul si pentru noile modele X600 si X600 Pro. Acestea se bazeaza pe procesoare Intel i5/i7/i9 H-Series (performanta ridicata optimizata pentru echipamente mobile) din a 11-a generatie, pe un controler grafic optional NVIDIA® Quadro® RTX3000 si pana la 128 GB RAM DDR4. Designul sau cu ventilator dublu mentine fiecare dintre aceste componente de calcul la o temperatura optima si capabile de a furniza maxim de performanta, chiar si in timpul celor mai intense activitati de lucru, in timp ce stocarea datelor poate fi extinsa pana la 6TB cu trei unitati SSD PCIe ce pot fi cu usurinta cuplate sau detasate de catre utilizator.

Getac_X600_05-2

X600 Pro duce aceasta extensibilitate la un nivel superior, oferind baterii duble hot-swappable, alaturi de posibilitatea de a adauga doua baterii suplimentare, care impreuna ofera mai mult de 240Wh intr-un singur dispozitiv. X600 Pro include in configuratia standard  sloturi pentru carduri PCMCIA si Express si suport DVD super drive sau unitate Blu-ray optionala, pentru o capacitate si mai mare atat pe teren, cat si in birou.

Conectivitate si securitate avansate

Profesionistii care lucreaza pe teren, cum ar fi cei care participa la operatiuni militare sau de siguranta publica, trebuie sa fie capabili sa comunice clar si eficient, sa acceseze informatii, sa culeaga informatii si sa ia decizii critice, indiferent de locatia lor. Conceput tinand cont de aceste nevoi, X600 ofera o gama diversa de optiuni de conectivitate de top in industrie, inclusiv Ethernet dual 2.5GBASE-T, Wi-Fi 6E, Bluetooth v5.2, optional GPS dedicat si, de asemenea, optional, 4G LTE cu GPS integrat. Dispozitivul include, de asemenea, mai multe interfete I/O, cum ar fi Thunderbolt™4, USB 3.2 Gen 2 Type-A, HDMI, DisplayPort, VGA si port serial.

X600 include, de asemenea, cele mai recente functii de securitate fizica si de securitate a datelor. Unitatile cu auto-criptare, cititorul de carduri inteligente, TPM 2.0, tehnologia Intel® vPro™, autentificarea faciala optionala Windows Hello si cititorul de amprenta optional pastreaza datele sensibile in siguranta, in timp ce un slot de blocare Kensington incorporat poate fi utilizat pentru a proteja dispozitivul impotriva furtului.

Getac_X600_04-2

Versatilitate si mobilitate

X600 dispune de un ecran Full HD mare, cu diagonala de 15,6 inchi, optional cu touch capacitiv in 10 puncte, ceea ce inseamna ca poate fi operat in conditii de temperaturi scazute, umiditate avansata, sau chiar daca utilizatorul poarta  manusi. Tehnologia proprietara LumiBond® de la Getac ofera, de asemenea, ecranului, o serie de performante avansate: culori superbe, contrast si luminozitate (1.000 nits), facandu-l usor de citit, chiar si in lumina directa a soarelui.

Cantarind mai putin de 5 kg, X600 este incredibil de usor pentru un dispozitiv atat de puternic, in timp ce factorul sau de forma compact si cele doua bateriile hot-swappable il fac ideal pentru utilizare prelungita in teren. In plus, suportul pentru dispozitivele existente pe piata asigura clientii ca pot utiliza X600 impreuna cu o gama larga de periferice, imediat ce noul model este scos din cutie.

Fiabilitate si robustete

La fel ca toate dispozitivele Getac, X600 este construit pornind de la caracteristici rugged pentru a rezista la impact si socuri fizice, temperaturi extreme, umiditate si praf, asigurand cele mai inalte niveluri de performanta si fiabilitate in timpul operatiunilor pe teren.

Caracteristicile rugged includ protectie de clasa IP66, MIL-STD-810H, MIL-STD-461G si certificare CID2 (ANSI/UL 12.12.91) optionala, rezistenta la vibratii si la cadere de la 1,2 m, precum si rezistenta la coroziune.

Modelele X600 si X600 Pro vor fi disponibile prin partenerii ELKO Romania incepand cu octombrie 2022.

Specialistii ELKO Romania va stau la dispozitie pentru a afla mai multe informatii despre linia de produse Getac.

Despre ELKO Group si ELKO Romania

 

ELKO Group este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, solutii IT si electronice de consum din regiune, reprezentand 400 de producatori. Compania ofera o gama larga de produse si servicii catre mai mult de 10.000 de retaileri, producatori de calculatoare, integratori de sisteme si companii din diferite domenii, in 11 tari din Europa. Cifra de afaceri a ELKO Group in 2021 s-a ridicat la 2.2 miliarde USD (1.8 miliarde EUR).

ELKO Romania face parte din Grupul ELKO si este specializata in distributia unei game largi de echipamente si solutii IT – PC-uri, componente, electronice home & office, telefoane mobile, software, solutii de infrastructura IT si de stocare, solutii de securitate, echipamente industriale, sisteme de comunicatii, solutii smart building si smart city – precum si electronice de consum. Compania comercializeaza produsele din portofoliu exclusiv prin intermediul partenerilor sai, companii revanzatoare (reselleri, retaileri, e-taileri, companii care proiecteaza, instaleaza si revand solutii IT, sistem

Cristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *