ELKO Romania anunta distributia laptopurilor ASUS din gama de business

ASUS si ELKO aduc laptopurile din gama de business in portofoliul partenerilor

 

Bucuresti, 23.02.2022 – ELKO Romania, companie membra a grupului ELKO, unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, solutii IT si electronice de consum din regiune, anunta distributia oficiala a laptopurilor ASUS din gama de business.

Inceputul anului marcheaza o noua colaborare de succes intre ASUS Romania si ELKO Romania prin extinderea portofoliului de produse destinate partenerilor ELKO cu laptopurile din gama de business ASUS.

Prin distributia de laptopuri ASUS din gama de business, ELKO Romania isi completeaza portofoliul de produse ASUS pentru afaceri, acestea alaturandu-se desktop-urilor si solutiilor ASUS de tip All-In-One existente in oferta si in stocul ELKO.

ELKO_Asus Business Picture 1

ASUS P1512 – Portabilitate si productivitate fara efort

Indiferent daca il folosesti pentru munca sau pentru divertisment, ASUS P1512 este laptopul de nivel “entry” care iti ofera performante puternice si imagini captivante. Display-ul sau NanoEdge se bucura de un unghi larg de vizualizare de 178° si de un finisaj mat anti-reflexie pentru o experienta cu adevarat antrenanta. La interior, sistemul este alimentat de un procesor de pana la Intel® Core™ i7 de a 11-a generatie, cu 16 GB de memorie 3200 MHz. Designul de stocare duala cu pana la 1 TB PCIe® SSD si 1 TB HDD iti ofera combinatia perfecta intre o capacitate mare de stocare si acces rapid la fisiere, astfel incat nu vei mai fi nevoit niciodata sa astepti.

 ELKO_Asus Business Picture 3

ASUS ExpertBook B1 – Configurat pentru afacerea ta

ASUS ExpertBook B1 este proiectat pentru afaceri, facandu-l alegerea inteligenta pentru startup-uri ambitioase, organizatii educationale stabile si pentru orice tip de firma in dezvoltare. Ofera performante uriase, rezistenta pentru utilizare in domeniul militar si o posibilitate extinsa de personalizare pentru afacerea ta. Este construit sa poata prelua cu incredere orice sarcina, gratie unui set complet de interfete de conectare, un Wifi 6 ultrarapid si tehnologie de ultima ora de anulare a zgomotului, care foloseste inteligenta artificiala. ExpertBook B1 eficientizeaza fluxul de lucru pentru a te mentine productiv.

 ELKO_Asus Business Picture 2

ASUS ExpertBook B5 – Putere portabila pentru afaceri in miscare

ASUS ExpertBook B5 este construit pentru a reusi cu stil in lumea afacerilor, cu un sasiu proiectat cu precizie pentru o greutate de numai 1.25 kg1. Este pregatit pentru o portabilitate incredibila, datorita autonomiei extinse a bateriei si este construit cu tehnologii de top care sa imbunatateasca eficienta atunci cand esti in miscare. Aceste solutii includ procesoarele Intel® Core™ de a 11-a generatie, tehnologia de anulare a zgomotului de fundal cu AI, doua SSD-uri cu suport RAID si ASUS NumberPad. De asemenea, vine la pachet cu o multime de functii care vor proteja confidentialitatea si datele de afaceri, inclusiv un senzor de amprenta incorporat in butonul de pornire si chip TPM 2.0.

 ELKO_Asus Business Picture 4

ASUS ExpertBook B7 – Muncesti fara limite, cu conectivitatea 5G

ASUS ExpertBook B7 Flip este un laptop premium de nivel corporatist, compatibil 5G, care este conceput pentru a-ti propulsa afacerea. Sa muncesti atunci cand esti in miscare nu a fost niciodata mai facil, gratie conexiunii fulgeratoare si propriei retele securizate. Designul care ii permite rotirea la 360° elimina limitele a ceea ce poti face la munca. Te poti bucura de un mediu de lucru captivant pentru toate nevoile tale de afaceri datorita indicatorului de stare, sistemelor ASUS Private View2, ASUS ExpertWidget3 si securitatii de nivel corporatist. Versatilul ExpertBook B7 Flip este pregatit sa iti aduca afacerea la nivelul urmator.

Pentru a evalua cele mai potrivite optiuni de configuratii pentru angajatii dumneavoastra, specialistii ELKO Romania va stau la dispozitie pentru a va oferi mai multe informatii legate de laptopurile si toata gama de echipamente Asus.

Despre ELKO Group si ELKO Romania

ELKO Group este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, solutii IT si electronice de consum din regiune, reprezentand 400 de producatori. Compania ofera o gama larga de produse si servicii catre mai mult de 10.000 de retaileri, producatori de calculatoare, integratori de sisteme si companii din diferite domenii, in 11 tari din Europa. Compania are peste 1.500 de angajati, iar cifra de afaceri a grupului in 2020 s-a ridicat la 2.2 miliarde USD (1.9 miliarde EUR).

ELKO Romania face parte din Grupul ELKO si este specializata in distributia unei game largi de echipamente si solutii IT – PC-uri, componente, electronice home & office, telefoane mobile, software, solutii de infrastructura IT si de stocare, solutii de securitate, echipamente industriale, sisteme de comunicatii, solutii smart building si smart city – precum si electronice de consum. Compania comercializeaza produsele din portofoliu exclusiv prin intermediul partenerilor sai, companii revanzatoare (reselleri, retaileri, e-taileri, companii care proiecteaza, instaleaza si revand solutii IT, sisteme de comunicatii si supraveghere video), adresand toate canalele de distributie IT & Telecom. Mai multe informatii la: www.elko.ro

Cristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *