Explorează World War Z: Aftermath alături AMD Radeon Graphics

În timp ce jucătorii luptă pentru supraviețuirea împotriva maselor de zombi în lumea devastată  de World War Z: Aftermath, AMD și Sabre Interactive au introdus astăzi „Free Booster Zombie Update”, pentru un Halloween inedit. Actualizarea gratuită este disponibilă de acum și conține:

  • Noul tip zombi contagios „BOOSTER” care a fost adăugat la toate episoadele
  • Provocări zilnice pentru recompensele comunității
  • Documente rare ce trebuie colectate!

Sabre Interactive și AMD au colaborat pentru a oferi jucătorilor Radeon cea mai bună șansă de a supraviețui haosului și invaziei de zombii în World War Z: Aftermath cu cele mai noi tehnologii AMD, precum:

  • FidelityFX Super Resolution (FSR): O soluție avansată de upscaling spațial open-source, acceptată pe peste 100 de procesoare AMD și GPU-uri AMD, precum și pe GPU-uri concurente selectate, care îmbunătățește framerate-ul, oferind în același timp o grafică la cele mai înalte standarde, astfel încât niciun detaliu să nu lipsească din bătălie.
  • AMD FreeSync Premium Pro: Oferă imagini uimitoare cu tehnologia de sincronizare adaptivă de top, oferind jocuri fără lag, cu randare HDR și „Low-Framerate Compensation” pentru o imagine cât mai clară, astfel încât jucătorii să nu piardă niciodată un cadru al acțiunii.
  • Bleeding Edge Performance: plăcile grafice AMD Radeon RX din seria 6000 oferă framerate ridicat și imagini de înaltă fidelitate la rezoluțiile 1080p și 1440p, dar și o medie excepțională de 142 FPS la 4K prin intermediul Radeon RX 6900 XT – cea mai rapidă placă video de la AMD dedicată gaming-ului.

Pasionații de gaming care doresc să-și ia câțiva prieteni și să înfrunte invazia de zombie în cel mai bun shooter co-op, pot găsi detalii complete accesând link-ul. De asemenea, cel mai nou driver AMD Radeon poate fi descărcat de aici.

Cristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *