Cum să alegi parfumul de damă în funcție de vârsta unei femei?

Alegerea unor parfumuri dama reprezintă cadoul perfect și este adesea foarte popular, însă nu este ușor de găsit. Într-adevăr, alegerea care ți se oferă în acest domeniu este deosebit de vastă și știind la ce parfum să apelezi se poate dovedi o adevărată durere de cap. Simbol al feminității, parfumul este considerat de multe femei ca o semnătură foarte personală. Este un produs încărcat cu o putere evocatoare foarte puternică și care reflectă personalitatea ta. De aceea, mai mulți parametri sunt luați în considerare la alegerea unei esențe feminine. Pentru a te ajuta să vezi mai clar, am stabilit câteva orientări.

Ce parfum să alegi pentru o femeie în funcție de vârsta ei?

Ce parfum să alegi pentru o femeie în funcție de vârsta ei? Primul lucru esențial de luat în considerare atunci când alegi un parfum este vârsta celei care îl poartă. Într-adevăr, nu vei alege același parfum pentru o fată tânără ca pentru o femeie de șaizeci de ani. Personalitatea ei nu mai este aceeași și, prin urmare, parfumul ei trebuie să fie adecvat așteptărilor sale.

Parfumul unei adolescente sau a unei tinere

Vârsta adolescenței este considerată o adevărată inițiere olfactivă. De multe ori în acest moment al vieții, aleg primul parfum. În general, alegerea acestor tinere femei aspirante este spre mirosuri proaspete și ușoare, mai degrabă amețitoare. Este bine, aromele dulci sunt deosebit de populare în aceste zile!

Parfumul unei femei la 20 de ani

La 20 de ani, pe de altă parte, personalitățile se afirmă. Cu toate acestea, dacă adolescența și copilăria par deja îndepărtate, vârsta adultă nu este încă cu adevărat stabilită. Prin urmare, parfumul trebuie să dezvăluie acest paradox și să păstreze o anumită atitudine lipsită de griji, afirmând în același timp noua senzualitate a acestei femei în devenire. Parfumurile florale sunt în general apreciate pentru prospețimea și primăvara lor.

Parfumul unei femei la 30 de ani

La 30 de ani, este timpul pentru seducție. Femeile caută parfumuri care să le sporească atracția sexuală. Misterul și senzualitatea sunt trăsături ale personalității lor care se afirmă și care ar trebui evidențiate. Pentru aceasta, familia chihlimbarului este deosebit de populară. Condimentele transcriu ardoarea și dinamismul anilor treizeci păstrând în același timp un element foarte important de eleganță.

Parfumul unei femei la 40 de ani

Dacă bărbații sunt cei mai afectați de această mică criză de viață, nici femeile nu sunt lăsate deoparte. De cele mai multe ori își exprimă nevoia de schimbare, iar acest lucru implică și parfumul lor. În acest caz, sunt necesare treziri atipice. Uitați de blockbusterele parfumeriei și favorizați parfumurile de nișă din parfumeria arăbească.

Parfumul unei femei la 50 de ani

50 este o vârstă când atingi vârful carierei tale. Mai mult, anii aduc acest privilegiu de a se cunoaște mai bine. Oamenii de cincizeci de ani știu ce vor și de cele mai multe ori au deja parfumul lor de cult. Esențele purtate la vârsta de 50 de ani servesc pentru a evidenția eleganța și carisma femeii care o poartă fără a neglija aspectul său seducător.

Parfumul unei femei la 60 de ani

Când te apropii de șaizeci de ani, nu este neobișnuit să apelezi la marile clasice ale parfumeriei. Aceste parfumuri pe care le consideri învechite la acea vreme par să prindă brusc sensul lor deplin. Nasul tinde să devină mai rafinat în timp.

Parfumul unei femei la 70 de ani

70 de ani este un moment cheie în existența ta. Acest deceniu a fost marcat de nepoți, iar parfumul ar putea deveni apoi o transmisie intergenerațională. Ai simțit vreodată un parfum care ți-a amintit de o emoție îngropată adânc în tine? Amintește-ți că parfumul pe care îl poartă o femeie la 70 de ani poate rămâne gravat pentru totdeauna în memoria celor din jur.

Parfumul unei femei la 80 de ani

În cele din urmă, la 80 de ani, este adesea timpul nostalgiei. Evocă un mediu, o senzație, o persoană sau un moment specific din existența noastră. Te cufunzi înapoi într-o fericire din trecut și devine un fel de cocon reconfortant. Este apoi o parte intimă a personalității femeii care îl poartă.

Cristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *