Reparatii avantajoase de la GSMstore!

 

Cu siguranta, toti am fost victimele neatentiei la un moment dat si am scapat telefonul pe jos. De mult ori cand se intampla acest lucru trebuie sa schimbam ecranul sau, chiar mai rau, sa cumparam altul.  Repararea acestuia reprezinta o varianta mai buna si mult mai economica. Nu are rost sa arunci un telefon cu mici defecte estetice daca poate fi reparat. Cu asta se ocupa service gsm Baia Mare. Luand treaba foarte in serios, acest service si magazin gsm are o experienta de peste 4 ani si o reputatie foarte buna!

Absolut orice brand poate fi reparat intr-un asemenea service gsm. In sediul unui service gsm se ofera servicii precum: repararea display-ului sau chiar inlocuirea acestuia daca are daune majore, inlocuirea capacului din spate sau schimbarea in intregime a carcasei, repararea touch-ului sau a butoanelor, detectarea unor probleme precum cele legate de supraincalzire. Toate aceste servicii sunt oferite la preturi accesibile pentru toti clientii.

Sfaturi utile pentru a evita defectiuni majore aduse gadgetului

Nu lasa bateria sa se descarce complet

Toti acumulatorii de tip Li-Ion sau Li-Polymer trebuie tratati putin diferit. Se recomanda ca acestia sa fie reincarcati atunci cand ajung la 40-50%. Nu mai jos de atat. Asadar, daca ai consumat deja jumatate din bateria telefonului, pune-l la incarcat. Se recomanda, de asemenea, ca o data pe luna sa faci o descarcare si o incarcare completa. Daca folosesti telefonul in mod constant sub capacitatea de 50%, durata de viata a bateriei va scadea, fiind vizibila cel mai bine dupa un an de utilizare.

Daca ai vreun telefon sau un alt gadget pe care nu il folosesti prea des, chiar si o baterie portabila, nu le lasa descarcate. O baterie descarcata, care nu este folosita cateva saptamani, sau chiar cateva luni, este o baterie care se va defecta. Pune-o in dulap dupa ce ai incarcat-o cel putin la 50% sau data viitoare vei avea probleme cu ea. Poate nu mai vrea sa se incarce sau isi pierde si 10% din capacitate.

Exista cateva reguli de baza pentru a pastra cat mai mult integritatea unei baterii, si care respectate cu sfintenie, te vor scapa de griji, cel putin unul sau poate chiar doi ani din momentul in care iti cumperi un nou smartphone. Pentru a le tine minte insa, e nevoie sa stii cum functioneaza cel mai bine acumulatorul unui telefon.

Poate ai auzit acest termen: efectul de memorie al bateriei. Se intampla atunci cand nu incarci la maxim un acumulator, iar el, in timp, „uita” care este capacitatea lui maxima. O regula similara era aceea de a incarca de doua, trei ori complet acumulatorul unui telefon nou. Insa poti sa uiti de aceste doua reguli. Se aplica doar acumulatorilor Ni-MH, acei acumulatori normali pentru telecomanda, camere foto mai vechi si alte gadget-uri. Toate smartphone-urile noi folosesc acumulatori de tip Li-Ion sau Li-Polymer.

Insa, daca telefonul primeste o lovitura destul de seriosa la nivelul ecranului sau are nevoie de o re-softare, este cel mai indicat sa il aduci la service gsm Baia Mare unde specialistii il vor repara.

 

Cristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *