Top 3 cele mai cumparate jucarii sexuale

Daca listele de cumparaturi ale momentului par tot mai pline cu achizitii si produse de sezon, imbracate in spirit de sarbatori, cu uimire ai putea afla ca jucariile sexuale nu lipsesc de pe acestea. Atat pentru aniversari, cat si pentru partide de sex memorabile, jucariile sexuale fac inconjorul lumii. Nu doar femeile simt o nevoie accentuata de a apela la acestea, ci si barbatii. Iar sex shop-urile din intreaga tara le ofera cumparatorilor cele mai bune alternative pentru indeplinirea vasta a dorintelor sexuale. Clientii au depasit temerile si limita timiditatii, astfel ca magazinele de tip sex shop au un numar de clienti in crestere.

Din toate aceste jucarii sexuale care fac inconjorul lumii, trei s-au evidentiat cu precadere. Iata care sunt acestea.

Top 3 cele mai cumparate jucarii sexuale ale momentului

  1. Vibratoarele

Inca din momentul in care studiile medicale au indicat necesitatea oaemnilor de a simti tot mai impliniti atat din punct de vedere hormonal, cat si sexual, marii antreprenori au luat cu asalt piata si au conceput fel si fel de vibratoare. Initial vibratorul a fost conceput drept un instrument medical, urmand ulterior sa apara in casele utilizatorilor drept un element care ajuta la imbunatatirea vietii sexuale si la stabilirea unui echilibru in viata de cuplu. Astfel, putem gasi astazi pe piata vibrator cu functii moderne, cu pulsatii, functii ingenioase de incarcare si din materiale testate medical.

  1. Papusile gonflabile

Pentru toti cei care au numeroasee fantezii sexuale si care nu se bucura de prezenta unui partener unic in viata personala sau in cea intima, aceste papusi gonflabile sunt alinarea. Papusile gonflabile sunt deseori utilizate pentru a simila cu succes o serie de acte intime, iar utilizatorii, in speciali domnii, se declara satisfacuti de aparitia lor pe piata.

  1. Gelurile stimulatoare

Gelurile, lotiunile si uleiurile stimulatoare sunt o parte importanta a unui act sexual reusit. Fie ca vorbim despre un preludiu, cat si de un act sexual implinit, aceste produse sunt de asemenea concepute special astfel incat sa transforme orice fantezie si orice act sexual intr-o placere desavarsita, memorabila. Aceste produse sunt de asemenea testate riguros, astfel incat nu prezinta riscuri in utilizare.

Cristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *