5 modalitati pentru igiena masturbatoarelor

 

Exista in viata tuturor o serie de aspecte intime, pe care le ferim de ochii celorlalti. Nu este o rusine faptul ca esti o persoana care nu este pe deplin multumita de calitatea vietii sexuale si ca apelezi deseori la masturbatoare. E drept, insa, la nivel personal, acest aspect tinde deseori sa fie unul dintre cele mai jenante. Cu toate acestea, trebuie sa tii cont de mai multe aspecte atunci cand apelezi la un astfel de accesoriu destinat vietii tale intime.

Adevarat, toate jucariile sexuale de genul acesta care se regasesc astazi in sex shop sunt extrem de sigure, caci ele sunt concepute dupa un tipar bine gandit iar inainte ca acestea sa ajunga la consumatori sunt testate si aprobate de catre cei mai specializati medici din lume in acest domeniu. Astfel, la prima vedere, genul acesta de vibratoare par sa fie perfect sigure, atat pentru momentul nostru special de extaz, cat si in ceea ce priveste sanatatea zonei intime. N-ar trebui sa omiti insa o serie de aspecte in ceea ce priveste igiena acestora care este la fel de importanta precum igiena zonei intime.

Asadar, daca nu stii care sunt principalele lucruri de care trebuie sa tii cont in igiena vibratoarele, astazi le vom dezvalui cinci principale modalitati prin care te poti pe deplin de placerea pe care acestea ti-o ofera, fara a omite cel mai important aspect al vietii – sanatatea.

5 modalitati prin care asiguri o igiena corespunzatoare a masturbatoarelor

  1. Spalarea

Multi producatori vin cu remarca la fiecare jucarie in parte ca ea ar trebui sa fie spalata cu apa calduta. Daca nu te-a interesat acest aspect, atunci il afli acum. Insa, departe de vremurile trecute in care existau masturbatoare cat se poate de clasice, astazi exista si o serie de masturbatoare performante cu sistem reincarcabil. Cum ingrijim astfel de masturbatoare? In primul rand ar trebui sa feresti partea incarcarii de uzul personal si totodata si de contactul cu apa. Pentru astfel de masturbatoare poti folosi de exemplu solutii speciale sau servetele igienizante pentru zona intima.

  1. Depozitarea

Masturbatoarele nu ar trebui depozitate oricum caci, desi sunt realizate din materiale igienice, atunci cand sunt depozitate in spatii prea umede pot fi un mediu pentru acumularea bacteriilor sau in acelasi timp umiditatea ar putea ajunge la sistemul de incarcare provocand ruginirea si/sau degradarea sistemului de incarcare. Astfel, aceste ustensile ar trebui ferite de locurile cu umiditate ridicata si depozitate in saculeti, genti, prosoape.

  1. Lubrifierea

Orice act intim este mai placut in prezenta unor lubrifianti pe masura care vor creste intensitatea actului. Ar trebui totodata sa fii extrem de atent si la tipul acestora caci, in functie de materialul din care este realizata fiecare jucarie sexuala, poti risca sa ajuti la deteorarea acesteia. Iti recomand lubrifiantii pe baza de silicon sau cei realizati la un nivel profesional si nu orice tip de lubrifiant care-ti iese la intamplare sau fel si fel de solutii la indemana pe care le gasesti prin casa si despre care se considera ca ar avea un rol stimulator.

Cristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *