Acei nemernici necesari din viata noastra

Apar in viata noastra din ce in ce mai multi nemernici necesari. Da, exista o serie de persoane carora nu le pasa decat de propriul eu interior si care sunt de-a dreptul insuportabili. Nu vor fi niciodata de acord cu lucrurile pe care le facem sau cu cele pe care le spunem. Nu ne vor tine niciodata spatele atunci cand ne vom afla in impas. Ba dimpotriva! Ei vor apasa pe rana mai tare ca niciodata. De ce sunt totusi acesti nemernici necesari bineveniti in viata noastra?

Ei bine, raspunsul este cat se poate de simplu: ca sa ne lumineze noua orizonturile. Sa ne arate ca in viata nu-i totul numai lapte si miere. Astfel de persoane ne arata ca viata nu se invarte numai in jurul nostru si ca la orice pas exista un rau care abia asteapta sa ne dam batuti si sa ne doboare. Nemernicii acestia ne arata noua cat de naspa sunt ei ca sa ne putem transforma noi in cel mai frumos mod cu putinta. In acelasi timp, ei sunt o lectie pretioasa de viata. Nu sunt decat un obstacol ce trebuie depasit cu usurinta.

 

AndraFaraZahar, faimoasa bloggerita si autoare, a pus pe hartie o adevarata poveste in acest sens si a lansat un pachet nemernici necesari ce contine doua volume de succes. Cu totii avem o alegere sau mai multe de facut in viata si da, e la latitudinea noastra daca vrem sa convietuim alaturi de acei nemernici necesari sau preferam sa trecem peste. Poti alege sa mergi in spatele lor in timp ce, deopotriva, ii poti infrange, aratandu-le ce inseamna sa mergi in fata lor si cu capul sus.

Da, exista viata si dupa nemernici! Dar numai tu ai puterea sa decizi cum vrei sa traiesti si alaturi de cine, pe cine vrei sa ai drept exemplu in viata si care iti este calea.

Chiar si tu poti fi un nemernic necesar la un moment dat in viata!

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *