Dentistii Clinicii IVORY o echipa de… cinci stele

Este timpul sa imi aleg dentistul, clinica si… nu in ultimul rand… banii necesari pentru o interventie stomatologica de lunga durata.

Cuvantul dentist adesea inspira o stare de spaima, de angoasa, neliniste, teama dusa pana la isterie. Anevoioasa este calea dentistului, dupa parerea mea. Radiografii, studiu, indicatii, ustensile care emit niste zgomote suieratoare… Trebuie sa aleg cu grija cine, cum si ce fel de…

M-am ‘plimbat’ pe google sa aflu detalii si sa aleg dentistul preferat! Am dat cu banul, pentru a-mi mentine starea de buna dispozitie si amuzament, parte din firea mea.

De doua ori mi-a picat Clinica IVORY… ‘Ei… si daca voi nu ma vreti, eu va vreu!’, dupa cum bine a spus Alexandru Lapusneanu.

Am intrat cu mult curaj (desi in suflet sunt insignifiant de mica si cuprinsa de frica!) sa fac turul Clinicii IVORY, online, pentru a ma familiariza cu dentistii care sunt la datorie. Ocazie cu care ma pot lauda ca eu ii cunosc, dinainte ca ei sa ma inregistreze si sa ma preia la… periat, polizat, extras radacini, eliminat tatru etc.

Repet, sunt inspaimantata, insa ma dau leu, curajul nu-mi piere, cel putin de la distanta!

Dl Richard Vencu, directorul clincii IVORY Bucuresti (poza identificata in subsolul paginii web, sub echipa!) multumesc si incantata sa va cunosc, sper sa ma lasati sa imi satisfac nedumerirea privind dentistii, pe specializari prezentati…

Am vazut fete zambitoare, tinere, parca imi inspira ceva de genul, usurel ca se poate sa intelegi ca nu… doare chiar asa de rau.

Vad ca echipele sunt impartite intre Bucuresti, Sibiu si retur. Specializarile la control, daca este sa ne cunoastem, atunci hai sa o facem cum trebuie.

Medic chirurg specialist dento-alveolar, Medic dentist endodont, Medic protetician, Medic paradontolog cu master efectuat in Germania, la Hanovra, in Germania (acolo am fost si eu de curand in concediu!), hai ca ma imprietenesc cu echipa, usurel, usurel. Stiu ca ar fi trebuit sa scriu cuvantul Medic cu m mic, insa ma incapatanez sa tip la toata lumea, scriind cu M- mare, dand de inteles respectul si aprecierea pe care acesti oameni le merita din plin.

Avertisment! Voi calca pragul clinicii dvs cu sufletul deschis si… incredere oarba!

Mai mult de atat, ma incapatanez sa merg cu sufletul deschis, incredere oarba si cu o afectiune neplacuta, pe numele ei paradontoza avansata, la Medicii stomatologi, care probabil ca vor lucra multe ore de acum inainte sa imi redea zambetul si frumusetea chipului, stiindu-se ca atunci cand boala se instaleaza, sinusurile prezinta o forma de cadere, modificand estetica fetei, dand un aspect de imbatranire, maxilarele la randul lor sufera modificari vizibile cu ochiul liber.

Uitandu-ma in oglinda, pot sa spun ca ma simt bine cu ce vad, insa… e loc si de mai bine. Nu doresc operatii estetice, cosmetica prin chirurgie, in schimb, trebuie sa merg la un dentist bine pregatit, cu experienta.

Clinicii IVORY ii transmit mesajul ca voi poposi personal la dvs, va voi calca pragul cu sufletul deschis, si sper ca la final, dupa ce ma veti trata, sa fiu mandra si sa pot spune in gura mare ca este meritul dentistilor pe care ii aveti in echipa dvs, la clinica stomatologica , si care au mare grija de pacienti.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *