Inchiriaza o imprimanta de la CopyService

Inchiriaza o imprimanta de la CopyService

Inchirierea de echipamente de birou in conditii moderne devine din ce in ce mai importanta. Intr-un mediu de afaceri in schimbare rapida din tara noastra si din lume, multe companii au nevoie de multe ori sa-si transfere birourile sau sa creeze altele noi, uneori pentru perioade scurte de timp. In plus, pe piata echipamentelor de birou apar mereu noi echipamente inovatoare, imbunatatind semnificativ conditiile de lucru si performanta fluxului de lucru in birouri. Achizitionarea de echipamente noi in aceasta situatie nu este profitabila, deoarece,  in plus, fata de costul achizitionarii de imprimante, este necesar sa se ia in considerare costul livrarii, instalarii si punerii in functiune a acestora, intretinerea, achizitionarea de consumabile, asigurarea permanenta a modernizarii echipamentului de birou.

 

A doua optiune, este posibilitatea de inchirieri imprimante . Insa este recomandabil, ca inchirierea sa se faca de la o firma eficienta si dovedita pe piata in domeniu. O astfel de firma este CopyService. In acelasi timp, costul inchirierii echipamentului va fi mult mai ieftin. Daca iei in considerare, potrivit datelor statistice, ca firmele moderne cheltuiesc pentru tiparirea documentelor de la 2 la 5% din veniturile lor, devine clar ca economiile din acest domeniu sunt cheia succesului afacerilor. Inchirierea de echipamente de birou oferite de compania CopyService este un serviciu complet de inchirieri imprimante, clientul beneficiind de service imprimante  si la cerere de consumabile, precum si de piese de schimb originale.

Rezultate de calitate

Rezultatul, este imprimarea si prelucrarea documentelor la un nivel calitativ si la un aparat profesional de marca. Costul de inchiriere a echipamentelor de birou include costul deprecierii echipamentelor, costul consumabilelor, intretinerea echipamentelor, inclusiv inlocuirea pieselor de schimb, instalarea si actualizarea software-ului. Instalarea echipamentelor la client, punerea in functiune si serviciile post-vanzare,  sunt efectuate de inginerii certificati ai companiei CopyService, care au o vasta experienta si care garanteaza functionarea fara probleme a echipamentului pe care il inchiriaza,  pe tot parcursul perioadei de leasing.

Costul de inchiriere a unei imprimante sau a unui echipament multifunctional depinde de modelul ales, de caracteristicile sale tehnice si de optiunile pentru acesta. Pentru inchirieri copiatoare , se incheie un contract de inchiriere, si apoi se instaleaza echipamentele solicitate in biroul clientului. In plus, toate preocuparile pentru asigurarea eficientei echipamentului inchiriat si a service-ului pentru imprimanta, intra in  sarcina specialistilor companiei CopyService. Sarcina ta este sa respecti regulile de functionare a echipamentului in conformitate cu documentatia atasata acestuia si sa asiguri accesul specialistilor companiei pentru intretinerea de rutina a echipamentelor. Plata inchirierii de echipamente se face conform contractului incheiat si in conformitate cu tariful selectat.

Avantaje

Se garanteaza permanent performanta echipamentului selectat.  Nu este nevoie sa se retraga fonduri din cifra de afaceri, pentru achizitionarea de echipamente costisitoare. De asemeni, costurile pentru mijloacele fixe ale companiei, sunt reduse. Plata pentru servicii, conform contractului, se face dupa efectuarea lucrarilor, din cheltuieli, reducand baza impozabila. Reducerea volumului de munca a angajatilor companiei este asociat cu achizitionarea de consumabile si intretinerea eficienta a  imprimantei inchiriate. Nu in ultimul rand, compania CopyService, ca centru de service si furnizor principal de echipamente de birou second hande de inalta calitate si inchirieri imprimante, ofera servicii de diagnosticarea si repararea imprimantelor tuturor marcilor disponibile pe piata.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *