Cum previi nenorocirea cu o asigurare de casa de la Ovb Allfinanz Romania

Am fost responsabilizat sau prevenit de catre un cosmar. Doamne, ce m-am chinuit in noaptea aceea!
Veneam de la serviciu si am vazut flacarile de departe, dar am zis ca nu se poate sa fie de la casa mea. Am inceput sa strig:
-Pompierii, pompierii! Sunati la 112!
Am vrut sa sun chiar eu, dar pe masura ce cautam telefonul si nu-l gaseam, focul mistuia totul.
Se alesese praful de munca noastra. Ma intrebam unde vom sta cu copiii? Cine ne va primi in plina iarna? Vom avea puterea sa o luam de la inceput? Am inceput sa ma inec de fum si sa tusesc, apoi iar sa plang si sa strig:
-Copiii si sotia, i-a scos cineva din casa?
M-a trezit usor mana ei fina. Mi-a sters sudoarea cu un servetel umed si mi-a adus un pahar cu apa.
-Ce cosmar te-a chinuit atat de tare?
I-am povestit cu lux de amanunte totul, iar ea mi-a zis:
-Acum ma duc la birou, deschid laptopul si caut Ovb Allfinanz Romania fiindca este o societate seriosa si trebuie sa incheiem urgent o asigurare pentru casa. Visul acesta ne-a prevenit, dragul meu!
Am cautat detaliile impreuna. Mai intai am intrebat-o de unde stie de Ovb si cum de i-a venit in minte acest nume. Raspunsurile ei (isi facuse temeinic temele, se vedea) au fost de nota 10:
-citise nenumarate articole despre acesta societate internationala de asigurari, prezenta de 14 ani si in Romania
-discutase deschis cu clientii care-si facusera asigurari de sanatate, locuinte si pentru pensii private si erau supermultumiti. Multumirea lor consta in: stabilitatea financiara a societatii, disponibilitatea si buna pregatire a consilierilor financiari, notorietatea societatii (isi desfasoara activitatea in 14 tari europene, are peste 5000 de consilieri financiari si parteneri puternici), faptul ca fondurile clientilor nu numai ca erau asigurate, ci si cresteau in timp.
Unul langa altul am trecut in revista la miezul noptii punctele forte ale Ovb si am decis ca a doua zi sa-i contactam si sa facem asigurare de locuinta si doua asigurari de sanatate.
Peste catva timp s-a dezlantuit ninsoarea. Acoperisul fiind inalt nu am reusit sa o dam jos de pe el, iar intr-o zi a cedat sub greutatea acesteia, mai ales ca au urmat ploi dupa ce ca patura de nea era de aproape 2 metri.
Am fost suparati de incident, dar nu coplesiti de nenorocire fiindca aveam asigurare de locuinta. Expertii s-au prezentat rapid sa constate, am primit banii si am putut repara stricaciunile. A fost nevoie de un cosmar care sa ne trezeasca la realitate. Acum evaluand stricaciunile in totalitate realizam ca nu am fi avut bani de reparatii, pe cand sa dam luna de luna suma necesara asigurarii ne-a fost mult mai usor.
Este afectata putin si mansarda, dar in cateva zile se rezolva totul fiindca bani de materiale de constructie si pentru mana de lucru sunt datorita asigurarii.
Nu asteptati ca nenorocirea sa se produca! Sanatatea si locuinta sunt amandoua la fel de vulnerabile si in acelasi timp lucrurile cele mai importante din viata unui om, de aceea asigurati-le!

Cristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *