Cum pot fi inlaturate urmele de Craciun de pe tapiteria auto

Te pregatesti sa mergi cu masina personala la un local select de Revelion si incerci sa faci curat in ea, cand observe cu consternare ca pe tapiteria eleganta din piele naturala se citesc urmele Craciunului. Cum vine asta? Explica pe inteles, te rog!
Ai fost la tara, iar portbagajul era plin cu tot ceea ce te-au rugat ei sa le duci: condimente, cafea, citrice (lor le vine greu sa-si cumpere ca stau departe de supermarket), hartie de copt, asa ca tortul din ciocolata comandat pentru ei l-ai instalat bine pe bancheta din spate, fiindca personalul de la cofetarie te-a asigurat ca nu curge siropul cu care a fost insiropat blatul. Pe drum, ai vazut un vecin cu o gramada de bagaje si te-ai gandit ca nu este bine sa te faci ca nu-l vezi. Ai oprit masina, l-ai atentionat, dar pana sa te uiti mai bine, si-au pus plasa cu cartofi peste tortul tau de comanda si l-a facut de comanda.

Bietul om s-a inrosit si ti-a cerut scuze, dar raul fusese deja facut. Ai sters mizeria, ai aruncat rebutul, dar urmele de ciocolata, zahar si frisca se pot citi pe bancheta din spate. Apoi te-a rugat mama sa o duci la sora ei cu o oala de sarmale facute de ea special si a promis ca le va tine bine in brate. Fiind batrana se intelege ca doua-trei au aterizat pe scaunele auto. La fel ai sters de mantuiala. Acum te uiti cu tristete si la petele de tort, de grasime de la sarmale si la cele de vin rosu (bancheta este crem) si te gandesti daca profesionsitii de la curatare tapiterie auto Bucuresti mai pot face ceva pentru bancheta ta cea eleganta cu care te mandreai (nu oricine isi pemite scaune auto din piele naturala de culoare crem!)

Citind evaluarile clientilor sperantele tale reprind contur. “Cu ajutorul profesionist al celor de la Curat-tapiterii care s-au deplasat cu tot ceea ce le-a fost necesar la domiciliul meu tapiteria mea patata de cei mici in timpul calatoriei din vacanta pare ca noua. Am crezut ca nu vor mai iesi niciodata petele de suc, ciocolata si lapte pentru ca erau deja invechite. Le multumesc din suflet si va recomand sa apelati cu incredere fiindca scot si petele de vopsea sau ulei.”

Faptul ca vin la tine acasa consideri o binecuvantare fiindca nu te poti desparti un moment de masina ta. Esti suspicios si crezi ca daca o lasi singura undeva va fi rapita sau i se vor schimba piese si pana la urma ai dreptul sa crezi ce vrei despre relatia dintre tine si masina de lux la care mai ai inca rate de achitat.
Acum descoperi cu bucurie ca ei pot curata perfect bordul, tetierele, plafonul si masina va arata iar ca noua sa faci impresie la localul de lux. Daca tot vin cu echipamentele de ultima generatie la domiciliu profita.

Sa-ti vand repede un pont! Canapele si covoare nu ai de curatat? Se pricep de minune si la asta.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *