Dinamic 92 Distribution este prezenta la Romtherm 2017

Dinamic 92 Distribution, importator si distribuitor national de instalatii sanitare si materiale pentru amenajari, mixeaza serviciile de calitate cu disponibilitatea unui portofoliu vast de produse. Compania a dezvoltat in cei 25 ani de experienta, o retea logistica puternica prin 5 centre zonale Piatra Neamt, Bucuresti, Cluj Napoca, Constanta, Timisoara.

Expuse in cadrul targului Romtherm 2017 (pavilion C2, stand 4) brandurile Sanobi, Sanq si Raodyne sunt dezvoltate ca marci proprii ale firmei – atent selectionate si cu accent pe calitate si design.

Sanobi propune Solutii creative pentru baie si bucatarie prin gamele de chiuvete de diferite dimensiuni, cu finisaje si componente premium, prin bateriile de bucatarie si baie si prin accesorii necesare baii moderne, cu un design placut si practice totodată. Detalii tehnice si imagini ale gamelor Sanobi pe sanobi.ro

Sanq – baterii sanitare cu linii simple si elegante, se potrivesc la orice stil de baie sau bucatarie.

Raodyne sub deviza Confortul tau termic acopera o arie extinsa de utilizari: radiatoarele din aluminiu au o eficienta termica mare, gama de tevi si fitinguri PPR asigura transportul agentului termic oferind multiple avantaje, iar robinetii si echipamentele pentru protectie si control permit functionarea in siguranta a instalatiei termice.

Te invitam, asadar, in perioada 23 – 26 martie 2017 la standul 4, pavilion C2 din cadrul Romtherm – Expozitia internationala pentru instalatii, echipamente de incalzire, racire si de conditionare a aerului, Romexpo Bucuresti !
Program de vizitare:
23-25 martie 2017 (joi-sambata): intre 10.00-18.00 // 26 martie 2017 (duminica): intre 10.00-16.00

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *