Procesoarele AMD EPYC vor alimenta HPE Enterprise Storage

AMD a anunțat că procesoarele EPYC™ vor alimenta Hewlett Packard Enterprise (HPE) Alletra 6000, o sluție inedită pentru a aduce un plus infrastructurii stocării online, dar și aplicațiilor de business care rulează în cloud. Noul supercomputer Alletra 6000 va avea la bază procesoarele din seria AMD EPYC 7002, ce pot crește performanța datorită celor 64 de nuclee de înaltă frecvență și suportului PCIe® 4. Cele două caracteristici oferă performanțe de 3 ori mai mari decât HPE Nimble.

Cu noul HPE Alettra 6000, procesoarele AMD EPYC vor alimenta noile supercomputere dedicate stocării de ultimă generație și va permite utilizatorilor să aibă acces la o nouă soluție, precum:

  • Oferă o gamă largă nuclee de la 8 la 64 cu EPYC 7252, EPYC 7302, EPYC 7502 sau EPYC 7742;
  • Dublează cantitatea de procesare per socket comparativ cu generațiile anterioare.

Ecosistemul procesoarelor AMD EPYC este în continuă creștere

Procesoarele AMD EPYC continuă să ofere sprijin hardware în diverse domenii de cercetare. Acest pas face mult mai ușoară experiența utilizatorilor cu procesoarele EPYC, aceștia pot experimenta performanțele procesoarelor în domeniul de cloud sau hybrid cloud.

Dacă doriți să aflați mai multe despre HPE Alettra 6000, accesați pagina dedicată proiectului sau intrați pe pagina oficială AMD.

Cristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *