XPG primeste trei premii Red Dot: Design de produs

Doua module DRAM si un SSD au fost onorate cu prestigiosul premiu

 

XPG, renumit furnizor de sisteme, componente si periferice pentru gameri, profesionisti Esports si pasionatii de tehnologie, anunta astazi ca trei dintre produsele sale au primit prestigiosul premiu al Red Dot Award 2021: Product Design. Cele trei produse premiate sunt SSD-ul PCIe Gen4 GAMMIX S70, modulele de memorie DDR4 SPECTRIX D70G si SPECTRIX D50 Xtreme.

„Suntem incantati ca trei dintre produsele noastre au fost onorate de Red Dot, acest lucru ne afirma angajamentul de a livra nu numai produse cu performante de top, dar si cu design impresionant”, a declarat Ibsen Chen, Product Marketing Director la ADATA. „Cu mostenirea noastra inradacinata si leadership in dispozitivele de stocare si memorie, este potrivit ca printre cei trei castigatori ai Red Dot sa existe o unitate SSD si doua module DRAM.”

XPG_RedDotAward2021_1000x1000-01

SSD PCIe Gen4 XPG GAMMIX S70

Cu cea mai recenta interfata PCIe Gen4, GAMMIX S70 va ajuta jucatorii sa domine concurenta cu performante secventiale de citire/scriere de pana la 7400/6400 MBps. Pentru operatiuni fiabile si stabilitate, radiatorul S70 are un design proprietar XPG. Radiatorul din aluminiu are o structura stratificata, care este inspirata de valurile oceanului si ofera o suprafata crescuta pentru disiparea caldurii. Alveolele de aerisire de dedesubt vin in completarea capacitatii de optimizare termica a dispozitivului, incurajand fluxul de aer si transferul de caldura prin convectie.

XPG_RedDotAward2021_1000x1000-02

Modulele de memorie DDR4 XPG SPECTRIX D70G

SPECTRIX D70G utilizeaza o abordare de proiectare diferita de alte module de memorie prin faptul ca este construit pe o filozofie a „personalitatilor duale”. O suprafata este neteda si curata, in timp ce cealalta suprafata este canelata si zimtata. Dispozitivul ofera, de asemenea, doua infatisari distincte atunci cand iluminarea RGB este pornita sau oprita. Cand este dezactivata, invelisul exterior din plastic al produsului seamana cu metalul. Cand RGB este pornit, materialul semi-transparent permite luminii RGB multicolore sa straluceasca. In ceea ce priveste performanta, D70G ofera frecvente de pana la 4600 MHz pentru multitasking eficient.

XPG_RedDotAward2021_1000x1000-06

Modulele de memorie DDR4 XPG SPECTRIX D50 Xtreme

Cu frecvente ridicate de pana la 5000MHz, modulele de memorie DDR4 XPG SPECTRIX D50 Xtreme cu iluminare RGB ofera utilizatorilor viteze incredibile pentru a finaliza sarcinile pe PC cat mai rapid si eficient. Designul exterior a fost creat pentru a inspira viteza si robustete. O folie din metal cu grosimea de 2 mm a fost utilizata ca baza pentru radiatorul exterior pentru a crea un produs de inalta calitate si cu un design atractiv. Pe folia din metal se regasesc caneluri in forma de V care se incruciseaza pe suprafata produsului si creaza modele in forma de „x”, reprezentand viteza si prima litera a marcii XPG.

XPG_RedDotAward2021_1000x1000-07

Red Dot Award: Product Design evalueaza cele mai bune design-uri de produs de la producatori si designeri din intreaga lume inca din anul 1955. Recunoaste excelenta in proiectarea produselor, designul comunicarii si conceptele de design. Premiile sunt acordate pe principiul selectiei si prezentarii si sunt selectate de un comitet international format din membrii juriului de experti.

 

Despre XPG – XTREME PERFORMANCE GEAR

XPG (XTREME PERFORMANCE GEAR) este un brand infiintat de ADATA pentru a oferi produse de inalta performanta jucatorilor, profesionistilor Esports si pasionatilor de tehnologie. Suntem dedicati dezvoltarii de produse care sa ofere performante extreme si, prin urmare, colaboram indeaproape cu comunitatea de gaming si e-sports pentru a obtine informatii despre nevoile reale ale utilizatorilor. Oferim o gama completa de produse, de la sisteme, componente, periferice la dispozitive si le producem la cele mai inalte standarde de stabilitate, fiabilitate si performanta. Dezvoltam, de asemenea, produse cu design modern si elegant, care ne-au adus mai multe premii internationale de prestigiu cum ar fi iF Design si Good Design. Dincolo de produse, jucam un rol activ in sponsorizarea si sustinerea evenimentelor si echipelor eSports din intreaga lume pentru a realiza experiente de joc extreme, la cele mai inalte niveluri.

Cristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *