Producătorul anului” Bridgestone ocupă podiumul în testele europene pentru anvelope de vară

  • Bridgestone a fost desemnat „Producătorul anului” 2021 pentru anvelope de vară de către AutoBild.
  • Noua anvelopă de înaltă performanță a companiei, Bridgestone Potenza Sport, primește ratinguri de top, inclusiv o victorie la testul pentru anvelope sportive AutoBild sportscars 2021.
  • Anvelopa de vară Bridgestone Turanza T005 înregistrează un rezultat triplu pe podium în testele de vară pentru 2021.

 București (1 Aprilie 2021) — Bridgestone a fost desemnat „Producătorul Anului” 2021 pentru categoria anvelopelor de vară de către renumita publicație germană AutoBild, după ce anvelopele sale au fost recunoscute pentru dinamica de conducere și performanțe mai echilibrate în runda de testare a anvelopelor de vară din acest an.

Nou lansata anvelopă de înaltă performanță, Bridgestone Potenza Sport, a fost numită câștigătoarea testului pentru anvelope sportive – AutoBild sportscars 2021.1 Anvelopa a primit calificativele de top pentru drumuri uscate, inclusiv pentru cea mai mică distanță de frânare și a reușit poziționarea pe primele două poziții pentru manipularea pe uscat, în timp ce a fost numită cea mai bună pe drumuri umede. A fost considerată a avea cea mai mică distanță de frânare, cea mai bună manevrabilitate, fiind cea mai bună la viraj continuu în cerc pe umed și având performanțe puternice la acvaplanare. De asemenea, venerata revistă a oferit anvelopei Bridgestone Potenza Sport și un rating de top pentru confortul călătoriei.

Bridgestone Potenza Sport a fost, de asemenea, declarată „foarte bună”, obținând al doilea loc pe podium la testul anual al revistei sport auto.2 Bridgestone Potenza Sport a obținut cel mai bun scor general pe drumurile uscate, cu cea mai mică distanță de frânare, cea mai bună manevrabilitate, capacități excelente de schimbare a benzii și răspuns direct la direcție. Anvelopa de înaltă performanță a primit, de asemenea, calificări superioare pe teren umed, colectând cel mai bun scor pentru distanța de frânare, manevrabilitate excelentă și un nivel de aderență foarte mare pe teren umed.

Un alt produs emblematic premium Bridgestone, anvelopa de vară Bridgestone Turanza T005, a înregistrat un rezultat triplu pe podium în testele pentru anvelope de vară din 2021.

ADAC a evaluat Bridgestone Turanza T005 drept „bună” – oferindu-i cel mai mare rating din istoria anvelopelor de vară dat de publicație, pentru a plasa anvelopa pe podium pentru testul de vară 2021. ADAC a răsplătit Bridgestone Turanza T005 pentru capacitățile sale complete: considerată a fi „bună” atât pe drumurile uscate, cât și pe cele umede, cu distanțe de frânare scurte și nivel ridicat de aderență, „bună” pentru consumul de combustibil și nivelul de zgomot interior. Concluzionând, o anvelopă foarte echilibrată.3

La testul de vară al revistei auto motor und sport, Bridgestone Turanza T005 a fost numită „foarte bună”, obținând un al doilea loc puternic.4 Anvelopa premium de vară Bridgestone a primit calificativul „foarte bună” pe drumuri umede – marcând o distanță scurtă de frânare, manevrabilitate foarte bună și aderență laterală de top, dar și pe drumuri uscate – înregistrând o manevrabilitate excelentă, stabilitate crescută la viraje și o bună distanță de frânare. Considerată a avea „marje de siguranță ridicate” de către auto motor und sport, Bridgestone Turanza T005 a primit, de asemenea, calificativul de top pentru rezistența la rulare și a fost remarcată de către publicație drept un sistem complet de economisire a combustibilului.

AutoBild Allrad a numit Turanza T005 „exemplară”, cu rezultate de top pe drumuri uscate, atât la frânare, cât și la manevrabilitate, cu rezultate bune pe drumuri umede – cea mai bună la viraj continuu în cerc umed și cu o bună manevrabilitate, marcând, totodată și cel mai bun calificativ pentru rezistența la rulare.5

Daniel Giroud, Chief Sales Officer la Bridgestone EMIA, a declarat despre rezultatele testelor: „Nu există nicio îndoială că aceste recompense primite recent sunt datorate principalelor noastre puncte forte în cercetare și dezvoltare. Ne-am luat un angajament să investim continuu în dezvoltarea produselor noastre de anvelope premium, Bridgestone Potenza Sport și Bridgestone Turanza T005 fiind exemple fantastice în acest sens, pentru a livra produse de înaltă valoare clienților noștri. Suntem deosebit de mândri să vedem că Potenza Sport se comportă atât de bine – este cea mai recentă adăugire la portofoliul nostru și nu mă tem să spun că nu ne miră să vedem cât de repede a câștigat noi fani în această perioadă de testare. Numirea Bridgestone ca „Producătorul anului” pentru anvelope de vară este cireașa de pe tort și este cu adevărat o dovadă a muncii grele și a dedicării echipelor noastre geniale.”

Test AUTO BILD sportscars 2021: anvelope de vară, vehicul de test Ford Mustang https://www.autobild.de/artikel/sommerreifen-test-2021-265-35-zr-20-19395693.html. Testat pe 265/35 ZR 20.

sport auto, nr. 04/2021, Test 2021: anvelope de vară, vehicul de test BMW Z4 + Toyota Supra. Testat pe 255/35 ZR19 și 275/35 ZR19.

Testul ADAC 2021: anvelope de vară, vehicul de test VW Golf VII https://www.adac.de/rund-ums-fahrzeug/tests/reifen/sommerreifen/205-55-r16/. Testat pe 205/55 R 16 91 V.

Testul auto motor und sport 2021: anvelope de vară, vehicul de test VW Polo și Seat Ibiza https://www.auto-motor-und-sport.de/reifentests/. Testat pe 195/55 R 16 H.

Testul AUTO BILD allrad 2021: anvelope de vară, vehicul de test Jeep Renegade https://www.autobild.de/artikel/sommerreifen-test-2021-215-60-r-17-19210169.html. Testat pe 215/60 R 17.

Despre Bridgestone în Europa, Rusia, Orientul Mijlociu, India și Africa:

Bridgestone în Europa, Rusia, Orientul Mijlociu, India and Africa (BSEMIA), cu sediul central în Zaventem (Belgia), este o subsidiară a Bridgestone Corporation, un lider global ce oferă soluții sustenabile și avansate de mobilitate. Pe lângă anvelopele premium produse, BSEMIA oferă un portofoliu extins de soluții de mobilitate și axate pe anvelope, servindu-și clienții într-o rețea extinsă de retail cu mii de puncte de contact.

Împreună cu partenerii săi și ghidată de angajamentul său global de responsabilitate socială corporativă, „Calea noastră de a servi”, compania Bridgestone și subsidiarele sale sunt dedicate creării unui viitor sustenabil al mobilității și îmbunătățirii modului în care oamenii se mișcă, trăiesc, muncesc și se joacă.

Pentru mai multe informații despre Bridgestone în EMIA, vă rugăm să vizitați www.bridgestone-emia.com și www.bridgestonenewsroom.eu. Ne puteți urmări și pe Facebook, Instagram, YouTube, LinkedIn.

 

Cristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *