AOC lansează două noi monitoare QHD de 27 inchi create pentru gameri

AOC lansează două noi monitoare de gaming de 27 inchi din seria G2 ce dispun de rezoluție QHD (2560×1440 pixeli): Q27G2U și varianta curbată CQ27G2U, ce crește imersiunea cu o curbură de 1500R. Ambele monitoare dispun de panouri VA ce îmbină timpul de răspuns rapid și o rată de refresh de 144hz. Utilizatorii se pot bucura de un joc fluid și imersiv, iar timpul de răspuns MPRT de 1ms (Moving Picture Response Time) permite vizualizarea imaginilor în mișcare fără a pierde detalii importante. În plus, suportul AMD FreeSync garantează imagini clare, fără sacadări sau efect de rupere. Gamerii apreciază calitatea imaginii, motiv pentru care ambele modele au un contrast nativ de 3000:1 (de trei ori mai mare decât cel al panourilor TN sau IPS), o acoperire de 120% sRGB si 90% AdobeRGB.

AOC CQ27G2U (curbat) și Q27G2U (plat)

Curbat sau plat: Noile monitoare QHD de 27” de la AOC sunt disponibile în două variante: cu ecran plat și cu ecran curbat (1500R). Indiferent de alegerea pe care o fac gamerii, AOC a integrat toate caracteristicile de care un monitor de gaming are nevoie.

  • Rezoluție QHD (2560×1440 pixeli) înseamnă o rezoluție de patru ori mai mare decât 720p sau de 1,7x mai mare decât Full HD (1080p) iar pe un ecran de 27”, rezoluția QHD are o densitate confortabilă a pixelilor de 109 ppi.
  • Rata de refresh de 144 Hz: o rată de refresh mare le oferă jucătorilor de FPS (First Person Shooter), TPS (Third Person Shooter), jocuri de curse și simulatoare, imagini mai fluide pentru a distinge cele mai mici mișcări pentru a avea un timp de reacție cât mai bun.
  • 1 ms MPRT: Elimină neclaritatea imaginilor în mișcare și oferă o claritate deosebită în fiecare cadru.
  • AMD FreeSync support: Datorită tehnologiei de actualizare variabilă a ratei de refresh (VRR) cu suport AMD FreeSync, rata de refresh a monitorului este sincronizată cu cadrele jocului, eliminând astfel erorile de afișare cauzate de V-Sync.
  • Raport de contrast nativ ridicat și culori vii: Panourile VA ale acestor modele oferă imagini deosebite, un negru profund și culori intense, având un contrast nativ de 3000:1. Ambele modele acoperă 90% din spectrul AdobeRGB, 120% sRGB și 85% NTSC, reproducând precis culori naturale.
  • Ergonomie: CQ27G2U și Q27G2U sunt echipate cu suportul elegant cu accente de culoare roșie specific seriei G2. Standul oferă reglarea pe înălțime de pană la 130 mm și posibilitatea de înclinare, ajutând gamerii să mențină o postură corectă in față calculatorului pentru reducă orice disconfort.
  • Flexibilitate: Un hub USB 3.0 încorporat cu patru porturi (unul cu încărcare rapidă) permite utilizatorilor să-și conecteze tastatura, mouse-ul, camera web sau orice alt device USB iar portul cu incarcare rapida este capabil sa încarce smartphone-ul sau diverse alte dispozitive. De asemenea, managementul cablurilor încorporat în stand ajută la păstrarea biroului frumos și organizat.

AOC Q27G2U (plat va fi disponibil în ianuarie la un preț recomandat de 1569 Lei. AOC CQ27G2U (curbat) va fi disponibil în februarie la un preț recomandat de 1619 Lei.

Mai multe informații și specificații tehnice:

https://eu.aoc.com/en/gaming-monitors/cq27g2u-bk  https://eu.aoc.com/en/gaming-monitors/q27g2u-bk

Cristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *