Samsung lansează noile smartphone-uri Galaxy A71 și Galaxy A51

București, România – 3 Ianuarie 2020 – Samsung Electronics anunță astăzi noile smartphone-uri Galaxy A71 și Galaxy A51, cele mai recente smartphone-uri din seria Galaxy A. Dotate cu inovații semnificative, Galaxy A71 și A51 oferă o experiență mobilă extraordinară; telefoanele înglobează specificații îmbunătățite: o baterie mai mare, perfectă pentru un stil de viață agitat și mereu ocupat, o cameră inteligentă care surprinde imagini excelente și un display Infinity-O pentru experiențe vizuale neîntrerupte.

„Suntem bucuroși să completăm portofoliul de succes al seriei Galaxy A cu noile smartphone-uri Galaxy A71 și Galaxy A51. Odată cu multiplele lansări de anul trecut, seria Galaxy A a devenit una dintre cele mai îndrăgite game de smartphone-uri. Noile Galaxy A71 și Galaxy A51 continuă să ofere inovațiile cu care consumatorii noștri sunt obișnuiți. Știm că utilizatorii își doresc un device care să arate bine, cu o baterie care să reziste pe durata întregii zile și care să surprindă toate experiențele importante din viață, iar noi suntem mândri că putem să răspundem acestor nevoi cu cele mai noi device-uri din seria Galaxy A.”, a spus Tiberiu Dobre, Head of IM Division Samsung Romania & Bulgaria.

Experiență foto la nivel avansat

Dotate cu patru camere de top, smartphone-urile Galaxy A71 și Galaxy A51 sunt construite pentru a surprinde detaliile care contează cel mai mult pentru utilizatori. Dispunând de o cameră principală, dar și de cele trei camere Ultra Wide, Macro și Depth, ce combină funcții inteligente, Galaxy A71 și Galaxy A51 permit utilizatorilor să surprindă chiar și cele mai mici detalii.
Obtine fotografii clare si pline de viata folosind caamera principală de 64 de megapixeli de pe Galaxy A71 și cea de 48 de megapixeli de pe Galaxy A51. Acestea vă vor permite să faceți cele mai bune fotografii – atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte. Camera Ultra Wide are un obiectiv cu unghi de 123 de grade, oferindu-vă aceeași viziune periferică similară cu cea a ochiului uman, iar funcția de comutare inteligentă Wide Shot pornește automat atunci când este necesar. Camera Macro surprinde fiecare detaliu, în timp ce camera Depth permite subiectului principal din fotografie să iasă în evidență cu ajutorul funcției Live Focus.

Înregistrare video de înaltă calitate

Cu funcția Super Steady Video puteți fima clipuri fără să aveți grijă că filmarea va ieși mișcată. Super Steady Video elimină efectul de trepidare al camerei, indiferent dacă filmați un videoclip cu un obiect în mișcare sau vă deplasați cu telefonul în mână. Chiar și atunci când alergați sau faceți drumeții, funcția Super Steady vă va ajuta să surprindeți momentul perfect.

Visual display

Atât Galaxy A71, cât și Galaxy A51 vin cu display-uri Super AMOLED edge-to-edge Infinity-O. Cu o dimensiune a ecranului de 6,7 inci, respectiv de 6,5 inci, care oferă experiențe imersive – uitați de lumea înconjurătoare și bucurați-vă de serialul sau de jocul preferat pe unul dintre cele mai mari display-uri mobile produse de Samsung.

Rămâi conectat mai mult timp
Galaxy A71 și Galaxy A51 vin cu baterie de 4.500 mAh și, respectiv, de 4.000 mAh, astfel încât să puteți utiliza telefonul fără probleme pe parcursul întregii zile. Cu funcțiile de încărcare rapidă de 25W și 15W, veți ține telefonul la încărcat mult mai puțin timp.

De asemenea, Galaxy A71 și Galaxy A51 oferă acces la ecosistemul Samsung de aplicații și servicii inteligente, inclusiv Bixby (Vision, Lens Mode, Routines), Samsung Pay*, Samsung Health. Dispozitivele sunt protejate cu ajutorul platformei de securitate Samsung Knox.

Pentru mai multe informații despre Galaxy A71 și Galaxy A51, accesați http://www.samsungmobilepress.com.

 

Specificații[1] – Galaxy A71 și Galaxy A51

 

Galaxy A71 Galaxy A51
Ecran[2] 6.7-inci, Full HD+ (1080 x2400) 6.5-inci, Full HD+ (1080 x2400)
Super AMOLED Super AMOLED
Infinity-O Display Infinity-O Display
Camera Spate Main: 64MP, F1.8

Depth: 5MP, F2.2

Macro: 5MP, F2.4

Ultra Wide: 12MP, F2.2

Main: 48MP, F2.0

Depth: 5MP, F2.2

Macro: 5MP, F2.4

Ultra Wide: 12MP, F2.2

Față Selfie: 32MP, F2.2 Selfie: 32MP, F2.2
Corp 163.6 x 76.0 x 7.7mm / 179g 158.5 x 73.6 x 7.9mm / 172g
AP Octa Core (Dual 2.2GHz + Hexa 1.8GHz) Octa Core (Quad 2.3GHz + Quad 1.7GHz)
Memorie[3] 6GB RAM 4GB RAM
128GB Internal Storage 64GB Internal Storage
Micro SD slot (up to 512 GB) Micro SD slot (up to 512 GB)
SIM Card Dual SIM (3 slot) Dual SIM (3 slot)
Baterie[4] 4,500 mAh (typical), 25W Super-Încărcare Rapidă 4,000 mAh (typical), 15W Încărcare Rapidă
Biometric Authentications Amprentă digitală pe ecran, Recunoaștere Facială Amprentă digitală pe ecran, Recunoaștere Facială
Culoare Prism Crush Black / Silver / Blue / Prism Crush Black / White / Blue /

 

[1] Toate funcționalitățile, caracteristicile, specificațiile și alte informații despre produs furnizate în acest document, incluzând, beneficiile, proiectarea, stabilirea prețurilor, componentele, performanța, disponibilitatea și capacitățile produsului pot fi modificate fără notificare prealabilă.

[2] Ecranul este măsurat pe diagonală, sub forma uni dreptunghi complet, fără a ține cont de colțurile rotunjite.

[3] * Disponibilitatea poate varia în funcție de piață.

[4] Valoarea tipică testată în condiții de laborator ale terților. Capacitatea nominală (minimă) este mai mică.

Cristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *